Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Världens sexigaste kvinna: "Jag var ful som barn"

- 24/11/2011, 12:03 -
1 av 4

2 av 4

All over press

3 av 4

All over press

4 av 4

All over press

Victoria's Secret-modellen och Transformers-stjärnan Rosie Huntington-Whiteley säger att hon inte alltid har sett ut som hon gör i dag.

HOLLYWOOD. Rosie Huntington-Witheley, senast aktuell som ersättare för sexbomben Megan Fox i Transformers, är en fröjd för ögat. Den 24-åriga modellen har av otaliga magasin blivit utsedd till världens sexigaste kvinna.

Nu avslöjar underklädesmodellen att hon inte alltid sett ut som en supermodell.

– Jag var lite av en "Ugly Betty" när jag var 15 år, berättar stjärnan för Harper's Bazaar och syftar på teveserien om den nördiga Betty som jobbar i modebranchen.

Hade tandställning och för mycket smink

Rosie sökte jobb som modell redan i sina tidiga tonår, men ingen ska, enligt stjärnan, ha lagt märke till henne. Bland annat på grund av den tandställning hon då bar, berättar hon för tidningen.

Hon lyckades med tiden slå sig in i branschen, men det krävdes att ge upp flätorna, tandställningen, det tjocka lagret av smink och de överplockade ögonbrynen.