Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kutchers älskarinna: "Han var snygg och jag korkad"

- 13/12/2011, 10:51 -
Sara Leal, som även fastnat på bild med Ashton i ett hotellrum.
1 av 3

Sara Leal, som även fastnat på bild med Ashton i ett hotellrum.

FAKSIMIL THEDIRTY

Ashton Kutcher och Demi Moore har förmodligen haft lyckligare dagar än deras sjätte bröllopsdag.
2 av 3

Ashton Kutcher och Demi Moore har förmodligen haft lyckligare dagar än deras sjätte bröllopsdag.

All over press

Ashton Kucthers älskarinna Sara Leal talar ut.
3 av 3

Ashton Kucthers älskarinna Sara Leal talar ut.

Svanpix/AP Photo/Evan Agostini

Nu hävdar Ashton Kutchers påstådda älskarinna att hon aldrig var ute efter uppmärksamheten hon fick. Tvärtom ska hennes liv ha blivit sämre efter natten med Kutcher. Nu berättar hon om tiden efter skandalen.

HOLLYWOOD. Det var i slutet av september som Ashton Kutcher, 33, anklagades för att ha varit otrogen mot sin dåvarande fru Demi Moore, 49, på deras bröllopsdag. Det efter att den unga blondinen Sara Leal, 22, påstått att hon haft sex med Kutcher på ett hotellrum.

Leal berättade sedan öppet om den påstådda affären i flera tidningar och strålkastarljuset riktades genast mot skönheten från Texas. Nu, flera månader senare, hävdar Leal att hon aldrig var ute efter någon uppmärksamhet och att tiden i rampljuset snarare förstört hennes liv.

"Han var en snygg kille"

– Jag hade ingen aning om vad jag gav mig in i. Det kan ha verkat som om jag bad om det, men det gjorde jag inte, säger Sara till Fox News och fortsätter:

– Han var en snygg kille och jag var korkad. När folk säger till mig, "jag fattar inte att du gjorde det," vill jag bara svara att de flesta 22-åriga flickor i min situation skulle ha gjort samma sak.

Efter skandalen ska Leal ha blivit sparkad från sitt jobb samt blivit ovän med sin bästa vän och pappa. I intervjun berättar hon även om flera jobbiga telefonsamtal hon tvingats ta emot.

Visste inte att Kutcher var upptagen

Leal hävdar att hon aldrig visste att hennes romans för kvällen varit gift - i sex år.

– Jag tittar inte på teve och jag läser väldigt få tidningar. Det slog mig aldrig att han kunde vara gift.

Demi Moore ansökte om skilsmässa från Kutcher i slutet av november. Paret har ännu inte givit någon officiell anledning till uppbrottet.