"Magnus Hedman ihop med Denise Lopez"

Hedman har skaffat en ny flickvän.


Den forna fotbollsmålvakten Magnus Hedman, tidigare gift med Magdalena Graaf, har skaffat en ny tjej i artisten Denise Lopez. Det är ingen mindre än bloggerskan Katrin Zytomierska som avslöjar detta.

"Jag sitter på Arlanda och dricker kaffe när jag får ett samtal från min vän. Eller vän och vän. Näe, min polare. ”Tjena haru hört vilka som är ihop, eller?”, säger han. ”Näe!”, svarar jag alltid redo för hot gossip. ”Magnus Hedman och Denise Lopez”. ”Magnus känner jag till. Denise Lopez?”, säger jag och försöker visualisera ett ansikte. Stockholm är ju så litet så man känner till de flesta vid namn och namnet låter bekant", skriver Katrin i sin blogg.

Lite märkligt kan tyckas att Katrin inte känner till Denise Lopez. Denise hoppade nämligen av sitt bloggade på finest.se när sajten värvade över Zytomierska. Tydligen berodde avhoppet på att Lopez såg Zytomierska som en nätmobbare.

Denise Lopez är dokumenterat svag för fotbollsspelare. För ett par år sedan skapade hon uppståndelse när hon berättade om sin kärleksaffär med Fredrik Ljungberg för den brittiska tabloiden News Of The World.

– Freddie har en fantastisk kropp, det du ser på Calvin Klein-reklamen är ingenting. Hans kropp är ännu bättre, stark och säker. Det vackraste du kan tänka dig, sa hon då till Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!