Måndag 21 Jun
Stockholm

Här är kändisarnas sjukaste husköp 2011

Förmögen
1 av 9
Snyggingen Charlize Theron har även hon en fet plånbok. Foto: ALL OVER PRESS
Förmögenhet
2 av 9
Christina Aguilera har all anlending att vara lite glad. Hon sålde ju åtminstone ett av sina hus. Foto: All Over Press
filmdrottning
3 av 9
Elizabeth Taylor fick mycket pengar för sin ranch. Efter sin död, vill säga. Foto: (AP Photo/Dan Steinberg, File) / SCANPIX
Skådespelare
4 av 9
Matthew Perryfrån "Vänner" behöver inte se så skräckslagen ut. Han sålde ju tre hus och köpte ett. Och klarade det galant. Foto: Phil McCarten/AP/SCANPIX
President för USA
5 av 9
Donald Trump ser med all rätt lite nere ut. Han förlorade ju massor av pengar på sina kassa husaffärer. Foto:
Skådespelare
6 av 9
Charlie Sheen är inte bara bra på att upprätthålla ett skandalöst leverne. Han är även en riktig affärman. Foto: All over press
Skådespelare
7 av 9
Aniston är en rich bitch. Foto: SCANPIX/AP Photo/Matt Sayles
Lyx
8 av 9
Drömhus. Foto: All Over Press
Lyx
9 av 9
Megahus. Foto: All Over Press

Se hela listan över A-listkändisarnas dyraste, knasigaste och sämsta fastighetsaffärer i år. Det gäller hundratals miljoner kronor och bostadsytor större än fjorton fotbollsplaner. Typ.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Vad man också kan lägga pengar på

Kändisarna lägger inte bara pengar på dyra mansions. Även på sina egna kroppsdelar spenderas det en hel del cash. Som när de ska försäkras, till exempel.

Playboybruden Holly Madison har försäkrat sina bröst för 6,5 miljoner kronor. "Det är dem jag tjänar pengar på" förklarar hon insiktsfullt.

Lite över 6,5 miljoner kronor är superstjärnan Rihannas ben försäkrade för.

Skådespelaren från "Ugly Betty", America Ferrera, har ett kontrakt med Aquafresh som säger att hennes leende är värt 66 miljoner kronor.

Artisten Tom Jones har gjort det kanske sjukaste. För undrar du vad hans brösthår är värt? Jo, närmare 46 miljoner kronor...

Läs mer om kändisarnas försäkrade kroppsdelar här!

De ler million dollar smiles på röda mattan, kammar hem minst lika många millar på vita duken och lägger förmodligen flera årslöner på att hålla sig "unga". Vad kändisarna inte heller snålar med är levnadsstandard, och de kan med gott samvete lägga hundratals miljoner på att få sin drömbostad.

Här är årets sjukaste fastighetsaffärer i kändisvärlden:

Charlize Theron: Den 36-åriga skönheten från Sydafrika sålde i maj sitt strandhus i Malibu för blygsamma 45 miljoner svenska kronor. Det var ett riktigt uppköp för den blonda donnan, som sju år tidigare köpte huset - som sägs vara det äldsta på La Costa Beach - för närmare 24 miljoner kronor.

Ashton Kutcher: Det har varit ett turbulent år för unge herr Kutcher, som förutom att ha fått överta bråkstaken Charlie Sheens roll i "2 och 1/2 män" även blev lämnad av sin fru Demi Moore efter en ordentlig otrohetshärva. I februari i år försökte Kutcher sälja sin villa i Beverly Hills för 18 miljoner kronor. Men det gick inte så bra, och först i maj fann han en köpare som slog till för 16 miljoner. Problemet är ju bara att Kutcher sedan blev utslängd av frugan och förmodligen tvingades barrikera hotellrum i jakten på blonda skönheter en tid. Nu verkar han dock ha funnit rätt med det 870 kvadratmeter stora huset han hyr för 344 000 kronor i månaden. Nemas problemas.

Christina Aguilera: Den kurviga röstdrottningen försökte sälja två av sina minst sagt exklusiva lyor i år, men bara en av dem ville finna ny ägare. Hennes smått pråliga Beverly Hills-mansion värd 89 miljoner kronor (tidigare ägt av Ozzy och Sharon Osbourne) ligger sedan i mars ute på marknaden utan köpare, medan Xtina hade mer tur med sitt hem i Hollywood Hills, som hon tillslut lyckades bli av med.

Jennifer Aniston: "Vänner"-stjärnans supermansion i grannskapet Trousdale Estates i Beverly Hills har hon själv låtit bygga och döpt till "Ohana". Den lilla kojan ligger ute på marknaden till det smått ocoola priset av 288 miljoner kronor. Efter att ha lagt ut huset till försäljning i mars flyttade den vackra skådespelerskan tillbaka till sin hemstad New York, och köpte där två separata lägenheter i ett hus i Manhattans West Village. Nu ryktas det att hon söker efter ett tillhåll för henne och nya pojkvännen, Justin Theroux, även han skådespelare.

Charlie Sheen: Året för den 46-årige skådespelaren har varit...ehm...speciellt. Inte nog med att han fick kicken från "2 och 1/2 män" till förmån för Ashton Kutcher, han var även i rampljuset flertalet gånger för sina psykiska sammanbrott. För att hålla sig borta från vrakfestande och bystdrottningar såg Sheen till att vara upptagen i rollen som fastighetsmogul. Först sålde han sitt Sherman Oak-mansion för 49 miljoner kronor, för att sedan få ut en vinst på en miljon då han endast betalade 48 miljoner för ett nytt mansion i Mullholland Estates. Winning!

Elizabeth Taylor: Två månader efter att denna filmdrottning i mars lämnade livet på jorden låg hennes lyxiga ranch, enligt Radaronline som sammanställt listan, ute på marknaden för 59 miljoner kronor. I juli såldes gården till en anonym köpare, som sägs arbeta i fabriksindustrin, för närmare 55 miljoner. 

Matthew Perry: Han är känd som Chandler i "Vänner", men egentligen verkar herr Perry vara gjord för att sälja och köpa hus. 2011 är året då han köpte ett  - och sålde tre. I augusti köpte han en villa på Sunset Strip som tidigare ägts av Elton John. Samma månad sålde han sin lägenhet i West Hollywood, två månader senare sitt strandhus i Malibu för 92 miljoner och ytterligare en månad senare sitt hem i Los Angeles. Det går rysligt bra nu.

Donald Trump: Den som det dock verkar ha gått allra sämst för är fastighetsmogulen himself. Den svaga marknaden fick mannen med världens sämst dolda tupé att tvingas till en riktigt kass affär. Det över 1000 kvadratmeter stora huset mister Trump köpte för 82 miljoner kronor i mitten av 90-talet såldes nu för "ynka" 49 miljoner kronor. Den nitlotten...

Kommentera
Kopiera länk
Dela