Fredag 18 Jun
Stockholm

Gynning akut sjuk på Bali

Pojkvännen Alexander är innebandyproffs.
1 av 4
Pojkvännen Alexander är innebandyproffs. Foto: Eero Hannukainen/All Over Press Sweden
Carolina Gynning lever loppan på Bali. Men nu har en otäck magsjukdom drabbat teveprofilen.
2 av 4
Carolina Gynning lever loppan på Bali. Men nu har en otäck magsjukdom drabbat teveprofilen. Foto: Magnus Neideman / SvD / SCANPIX
Gynning firar nyår med pojkvännen Alexander Lydecker på Bali.
3 av 4
Gynning firar nyår med pojkvännen Alexander Lydecker på Bali. Foto: All over press
Carolina Gynnings bebis börjar nu ta form i magen.
4 av 4
Carolina Gynnings bebis börjar nu ta form i magen. Foto: All over press

Carolina Gynning har drabbats av en ritkigt otäck magåkomma på plats i Bali. Detta trots sin relativt långt gångna graviditet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Gravida Carolina Gynning är på plats på Bali med pojkvännen Alexander Lydecker för att fira nyår. Men trots att resan innebär vistelser på lyxhotell och lata dagar vid stranden går inte allt helt enligt planerna.

Hej, förlåt om jag inte lyckats skriva på någon dag. Det är nämligen så att jag blev sjuk. En sak man inte vill ha på Bali är Bali Belly och det fick jag såklart. Riktigt vad det innebär får ni ta reda på själva… men jag kan tala om för er att det inte är så roligt. Men jag ringde en snäll dr som kom med bra piller för gravida och nu är jag på tillfriskningsvägen, skriver Gynning på sin blogg.

Enligt en informationssajt om Bali, och sjukdomar som kan drabba resenärer på plats, nämns Bali Belly som en av de vanligare åkommorna. Men den är ingenting välkommet.

"Du kommer att veta när du har Bali Belly - det känns som någonting du aldrig har upplevt tidigare. Båda ändar rinner, ofta samtidigt. Odören gör att du önskar att du inte var i ditt eget sällskap", skriver sajten.

Är i gott sällskap

Trots den otrevliga sjukdomen tycks Gynning nu vara på bättringsvägen, och hon och pojkvännen har gjort sig hemmastadda på ett nytt paradishotell, där de har fått gediget sällskap.

På frukosten imorse satt det en stor Amerikansk stjärna och käkade på bordet bredvid oss, väldigt roligt. Vi njuter av den privata atmosfären och tar hand om kärleken, fortsätter Gynning på sin blogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela