Stockholm

Nöjeskaramellerna 2011

Knarkskandaler, vildsinta bråk och ömma kärleksförklaringar. 2011 var nöjesåret då Sveriges kändiselit stod för trubbel - dubbelt trubbel.


Läs mer
Gott nytt år!

Nyheter24:s nöjesredaktion är mer än nöjd över ett fantastiskt 2011. Nu ser vi fram emot ett minst lika grymt 2012. Tack för allt och gott nytt år!

2011 var året då...

..."Idol"-tittarna blev vittnen till en regelrätt pr-kupp när den ryske galningen Oleg tog över juryrummet och iscensatte en ordentlig marknadsföringskampanj av sig själv inför sitt kommande skivsläpp. Kanske med lite hjälp på traven av Universal Music. Eller vad tror du? Är Oleg fejk eller ej?

---

...Kanal 5 visade årets sjukaste tevesatsning med "Sol, fest och oroliga föräldrar", där ungdomar settes på ett plan till en vild partyort, söp sig redlösa och filmades medan de gjordes till fullkomligt åtlöje. En av alla skämskuddestunder var när grabbarna grus upprättade ett alldeles eget snoppspa.

---

...artisten Kikki Danielsson fick ett rejält uppsving i sociala medier. Inte bara twittrade hon som en tok, raggade på unga killar i cyberrymden och medverkade i en långfilm med Sean Banan. Hon släppte även om bok om baksidorna med kändisvärlden och det jobbiga i att vara Kikki. Vilket tydligen är mycket.

---

...Sveriges största skandalbloggare Kissie hotade Nyheter24:s dåvarande nöjeschef Pascal Engman med stryk och kallade honom för "din lilla bög". Samtalet spelades in och ledde till att Kissie polisanmäldes. Kissie bad om ursäkt och lovade att sköta sig i framtiden. Sen fick hon en ny "medietränare" som tidigare var snaskjournalist och har sen dess försökt bli den nya Blondinbella. Det går sådär.

---

...storbloggerskan Kenza blev uppraggad av världsstjärnan Kanye West, som enligt uppgifter "bara hade ögon för den unga bloggerskan". Enligt Kenza själv är de båda bara "väldigt bra vänner". Så där ja.

---

...superbegåvade sångerskan Amy Winehouse avled - bara 27 år gammal.

---

...den 35-årige dvärgen Percy Foster hittades död i ett grävlingsgryt. Vad han var känd för? Att inta rollen som tevekocken Gordon Ramsay i sjuka porrfilmer. Ett helt vanligt fall, alltså.

---

Varje år spirar kärleken på "Idol"-hotellet, men det är sällan den kommer till allmänhetens beskådan. I år kunde dock Nyheter24 avslöja att kärleksparet Robin Stjernberg och Molly Pettersson Hammar var kära. "Ja, jag är kär. Det pirrar i magen och så där", avslöjade Robin kärleksfullt.

---

...Nyheter24 berättade om att "Solsidans" Ove Sundberg anklagas vara ett plagiat - av en amerikansk film.

---

...nöjesmanagern Michael Brinkenstjärna blev trött på all skit bakom kulisserna i nöjesbranschen. Efter en vända i finkan släpper han nu en skandalbok som blir smaskigare än smaskigast, med historier och bilder på kungabarnen och Måns Zelmerlöw. Dessutom har Brinkenstjärna utlovat nakenbilder på en sexlekandes Peter Settman. "Får väl gå med skyddsväst efter det här" förklarade den kaxige skandalmanagern för Nyheter24.

---

...Linda Thelenius (f.d. Rosing) kände sig hemsökt av spöken och andar. Med rädsla för sitt och barnens liv sökte hon hjälp - hos förtroliga "Det okända"TV7.

---

..."Idol"-vinnaren Jay Smith klantade till det rejält - nere i drogträsket alltså.

---

..."Baren"-kändisen Meral Tasbas dejtade Hollywood-skådisen John Cusack i Istanbul. Hot gossip, minst sagt.

---

...teveprofilen Jockiboi var en virtuell galning och hängde ut diverse brudar och deras förmåga i sänghalmen.

---

...hunken Ashton Kutcher gjorde bort sig fullkomligt efter en het hotellnatt med en ung blondin. Kruxet var ju nämligen att frun Demi Moore väntade hemma.

---

...Nyheter24:s Quetzala Blanco hade årets bloggbeef med Blondinbella. Sen träffades de på Malous Efter tio och beefen blev en riksangelägenhet. Det snackades om svart eller vit. Äkta eller plast. Quetzala utropades till segrare. Blondinbella hämnades genom att starta företag i Göteborg, som om det var deras fel.

---

...Nyheter24 avslöjade att "Idols" Moa Lignell hade ett ogiltigt kontrakt med TV4.

---

...bloggerskan Katrin Zytomierska hotade sin förrymda barnflicka till livet.

---

...avslöjade Nyheter24 att den frispråkige Idoljurymedlemmen Alexander Bard uppmanade till barnpornografibrott, "slag under bältet" mot TV4-kollegan Jenny Östergren och berättade att han och Laila Bagge "tävlar i att vara elaka". Allt det här gjorde han på den ökända mobbningsforumet som går under namnet "Elit-listan". Sen avslutade han året med att säga "neger, neger, neger" till skådespelaren Richard Sseruwagi på Facebook. Bards försvar: Alla andra är för dumma för att förstå hans storhet.

---

...Nyheter24:s Elias Giertz hånade Marcus Birro och skapade ramaskri.

---

...Big Brother återvände till tv-rutan men med en ny webbtevesatsning där man mot betalning kunde följa deltagarna i huset dygnet runt. Simon vann, men det är nog "romansen" och förlovningen mellan Sanna och Rodney de flesta kommer ihåg. Sen meddelade TV11 att det blir en ny säsong av Big Brother, men med liknande innehåll.

---

...nakenbilder läckte utScarlett Johanson o co i staterna.

---

...försökte SVT vara unga och nytänkande genom att satsa på humorbloggerskan Gina "Ana Gina" Dirawi som programledare för Melodifestivalen 2012.  Kanalen missade dock en bakgrundskoll och släppte igenom antisemitiska inlägg på den public service-ägda bloggen. Kalabaliken var ett faktum och Ana Gina var i blixtfart hemkallad från USA på krismöte med cheferna.

---

...tevelegendaren ICA-Jerry slutade spela in reklamfilmer.

---

...TV3 ville konkurrera ut Idol med sin True Talent. Det misslyckades kraftigt och teamet bakom programmet försökte tillslut desperat nog attköpa journalister. Sen avslöjade TV4 mitt under den pågående säsongen att de lägger ner Idol. Och satsar på X-Factor med Eric Saade och Lena Philipsson. Nu verkar det som att det inte blir en ny säsong av True Talent. Vilket innebär att allt går tillbaka till som det var.

---

...Charlie Sheen köpte horor för 7 miljoner, planerade att bilda porrfamilj, förlorade vårdnaden om sina barn, fick sparken från “2 och ½ män”, gjorde låt med Snoop Dog, erbjöds 61 miljoner för en medverkan i “ Big Brother”, offentligt bad om ursäkt för sina dumheter, fick 670 miljoner för att inte jobba, och råkade lägga ut sitt privata mobilnummer på Twitter. För det sistnämnda fick han 1800 sms i minuten. Winning!

---

...flickidolen André Zuniga från "Idol 2011" avslöjade för Nyheter24 att han dejtade ett fan. Groupies, någon?

---

...komikern Peter Wahlbeck i sin årliga utskällningsrunda tog bladet från munnen och sågade - förutom sina komikerkollegor - SVT vid fotknölarna. "Det är ett  frivilligt koncentrationsläger, folk är inte lyckliga där. En betongkloss på lerfötter" förklarade den frispråkige hallänningen för Nyheter24.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.