Russel Brand.
1 av 3
Russel Brand. - Foto: ALL OVER PRESS
Katy Perry och Russel Brand har gått skilda vägar.
2 av 3
Katy Perry och Russel Brand har gått skilda vägar. - Foto: All Over Press
Katy Perry har en livskris - och pressas hårt av sina kristna föräldrar.
3 av 3
Katy Perry har en livskris - och pressas hårt av sina kristna föräldrar. - Foto: Chris Pizzello/SCANPIX

Katy Perrys familjekris - pressas av pappan

Skilsmässan tar på krafterna för Katy Perry. Nu pressas hon - av sin egen pappa.


"Kommer att avguda henne"

Ryktet hade länge gått att Katy Perry och Russel Brand skulle skilja sig. De firade jul på varsitt håll, 1 000 mil från varandra. Russel Brand hade dessutom setts - och fotograferats - utan bröllopsringen på fingret.

– Jag kommer alltid att avguda henne och jag vet att vi kommer att förbli vänner, sa Russel Brand då.

Katy Perrys och Russel Brands skilsmässa slog ner som en bomb. Inte bara för fans och journalister världen över. Nu visar det sig att pressen på Katy Perry från hennes kristna föräldrar är större än någonsin.

– Jag tror att hon är mycket förvirrad, har en källa nära paret tidigare berättat för Daily Mail.

Källor har berättat för TMZ att det fanns en orsak till att det var just Russel Brand som var den som lämnade in skilsmässoansökan till rätten. Katy Perry var nämligen rädd för föräldrarnas besvikelse och ville inte vara den som på papperet avslutade äktenskapet.

Pappans besvikelse - ett faktum

Katy Perry är fostrad i en familj där skilsmässa är en synd. På tisdagen, när TMZ träffade pappa Keith Hudson, var besvikelsen tydlig. Han vägrar prata om skilsmässan. Om det är på grund av skam, eller på grund av en uppgörelse med dottern, återstår att se.

– Jag kan inte prata med dig. Jag kan inte prata med dig. Jag är väldigt ledsen för det, säger han i ett videoklipp som TMZ publicerat.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

/
/
/
/
/
/
Relaterat
Därför skiljer sig Katy Perry och Russel Brand
Tidigare i veckan stod det klart att kändisparet Katy Perry och Russel Brand skiljer sig. Nu framkommer uppgifter om att anledningen till uppbrottet är att Perry prioriterar karriären framför att skaffa familj.
Katy Perry och Russel Brand skiljer sig
Efter 14 månaders äktenskap har det stormiga kärleksparet Katy Perry, 27, och Russel Brand, 36, bestämt sig för att skiljas.– Jag kommer alltid att avguda henne, säger Russel brand i ett uttalande.
BildExtra: Är Katy Perry gravid?
Sångerskan Katy Perrys slanka figur har förändrats en aning de senaste månaderna. Nu spekuleras det i om Perry är gravid, trots bortförklaringar.
Katy Perry skyller på pizza: "Är inte gravid"
Popstjärnan avfärdar rykten som gör gällande att hon skulle vara gravid. – Jag älskar hamburgare och Taco Bell, om du tycker det är att vara gravid är det ditt problem.
Katy Perry tar paus från musiken
Sångerskan Katy Perry uppges vilja ta ledigt från musiken i ett år för att bilda familj tillsammans med maken Russel Brand.
Senaste nytt

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

Fugees återförenades på konsert

Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

1 timme sedan
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Jenny och Niklas Strömstedt erkänner – då bråkar vi som mest: "Passivt aggressiv"

1 timme sedan
I söndagens avsnitt av TV4:s succéproduktion "Vilket liv" är det dags för Niklas Strömstedt att hyllas efter en lång karriär. I avsnittet berättas det bland annat om åren med GES men även om hur relationen med Jenny Strömstedt kan se ut.

Bronshjältarnas skvaller från VM-efterfesten 1994: "När alla andra sov...

1 timme sedan
I söndagens avsnitt av TV4:s "Vilket liv!" medverkar Niklas Strömstedt. Under programmet behandlas flera milstolpar i artistens långa karriär. Bland annat vad som hände under efterfesten efter VM 1994.

Dolly Parton gör cover på rockklassiker

1 timme sedan
En cover på 4 Non Blondes låt "What's up" från 1993 – det är Dolly Partons senaste projekt. Covern släpptes i helgen och är en av flera låttolkningar på Partons kommande album "Rockstar" som släpps i mitten av november.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.