Onsdag 23 Jun
Stockholm

Timberlake och Jessica Biel har förlovat sig

Förlovade!
1 av 3
Förlovade!. Foto: All over press
Jessica Biel.
2 av 3
Jessica Biel. Foto: ALL OVER PRESS
Justin Timberlake.
3 av 3
Justin Timberlake. Foto: All Over Press

Efter skandalförhållandets uppbrott - nu förlovar sig Justin Timberlake med Jessica Biel.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Exklusiv intervju med Timberlake

Under sin långa tid i rampljuset har Justin Timberlake haft ihop det med såväl Britney Spears som Cameron Diaz. Efter ett längre uppbrott med Jessica Biel påstods det dessutom att han dejtade Mila Kunis.

Men när Nyheter24 mötte honom i New York, bara några veckor innan förlovningen, var han tydlig med att han inte hade någon önskat att gå tillbaka till sitt "gamla liv". Det var dags att slå sig till ro, i stället. Förlovningen är väl ett bevis på att han menade allvar.

– När man väl accepterat att man kommer att åldras, så blir det något man liksom kan slå sig till ro med. Jag har ingen önskan om att vara ung igen, sa han då.

Trots deras kaotiska förhållande, med både upp- och nedgångar, har Justin Timberlake förlovat sig med Jessica Biel. Förlovningen ska ha ägt rum i slutet av december.

Som den charmör Justin Timberlake är tog han tillfället i akt att ställa frågan uppe på bergstopparna i Wyoming.

– Justin vet hur mycket hon älskar bergen och att åka snowboard, så det var det perfekta stället, berättar en källa nära paret för US Weekly.

Uppbrott och avundsjuka

Justin Timberlake och Jessica Biels relation har länge varit ostadig. Deras fyra år ihop har kantats av uppbrott och avundsjuka. Under tre månaders tid var paret inte alls ett par, utan gick skilda vägar. Men nu ser det onekligen ut som att paret är back on track.

Kommentera
Kopiera länk
Dela