Ellen Bergström råkade ut för en obehaglig händelse när hon var ute och festade.
1 av 3
Ellen Bergström råkade ut för en obehaglig händelse när hon var ute och festade.
Serien som Ellen är med i är baserad på på Sofi Fahrmans böcker om Elsa Gustavsson.
2 av 3
Serien som Ellen är med i är baserad på på Sofi Fahrmans böcker om Elsa Gustavsson. - Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
Ellen Bergström.
3 av 3
Ellen Bergström. - Foto: Faksimil från Ellens blogg på Finest.se

TV3-skådespelerska drogad på krogen: "Sjuk ångest"

Ellen Bergström, känd från Sofi Fahrmans "Elsas värld", fick nyligen piller i drinken på krogen. – Jag är glad över att jag har så underbara vänner som ställde upp för mig, ingen aning om vad som hänt annars, säger Ellen Bergström till Nyheter24.


Mer om Ellen Bergström

Ellen Bergström kommer från Vingåker och är känd från TV3:s Elsas värld. Serien är baserad på Sofi Fahrmans bok "Elsas mode" där Elsa Gustavsson från Borås flyttar till Stockholm och försöker att erövra modevärlden med sin blogg "Elsas värld".

KATRINEHOLM. Det var natten till den 6:e januari som 22-åriga Ellen Bergström, känd från TV3:s Elsas Värld, ska ha blivit drogad på en krog.

– Jag kommer inte ihåg vad som hände igår. Helt galet. Jag blev drogad. Förstår ingenting. Har ett stort jack i huvudet, har sagt saker till människor som inte ens gjort något. Jag har en sjuk ångest i kroppen, aldrig varit med om värre. Vill sjunka genom jorden, skriver Bergström på sin blogg.

Enligt den unga skådespelaren ska det varit någon som "lagt piller i drinkarna" och fler personer som blivit utsatta för samma brott.

"Ingen aning om vad som hänt annars"

Ellen säger till Nyheter24 att hon inte vill kommentera händelsen vidare, men höjer ett varningens finger.

– Jag vill så klart passa på att påminna alla fina tjejer att hålla koll på sina drinkar och jag är så glad över att jag har så underbara vänner som ställde upp för mig. Ingen aning om vad som hade hänt annars.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!