Fredag 16 Apr
Stockholm

Avril Lavigne dumpad - valde fansen över killen

Avril kan ha gjort sitt livs största tabbe när hon valde skrikande asiatiska fans före kärleken.
1 av 4
Avril kan ha gjort sitt livs största tabbe när hon valde skrikande asiatiska fans före kärleken. Foto: Scanpix/AP Photo/Dan Steinberg
Är det Kristen Stewart? Nä, bara Avril som blivit dumpad.
2 av 4
Är det Kristen Stewart? Nä, bara Avril som blivit dumpad. Foto: Scanpix/AP Photo/Dan Steinberg
Brody har förmodligen inga problem med att hitta någon ny. Rik familj och ett fördelaktigt utseende brukar gå hem i kändiskretsarna.
3 av 4
Brody har förmodligen inga problem med att hitta någon ny. Rik familj och ett fördelaktigt utseende brukar gå hem i kändiskretsarna. Foto: Scanpix/AP Photo/Dan Steinberg
Brody är halvbror till Kim Kardashian.
4 av 4
Brody är halvbror till Kim Kardashian. Foto: Scanpix/AP Photo/Matt Sayles

Avril Lavigne må ha en medioker artistkarriär för tillfället - men tillräckligt stor för att den skulle ta död på kärleken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
En del av Kardashian-familjen

Om du känner igen Brody så är det förmodligen från teve-serien The Hills som sänds på MVT i Sverige. Men han är även en del av en av världens kanske just nu mest omtalade familj: Kardashian.

Brody och Kim Kardashian är därmed halvsyskon.

USA. Avril Lavigne, 25, får nog se sig om efter en ny "sk8er boi". Efter två romantiska år har hon och "The Hills"-hunken Brody Jenner, 26, gått skilda vägar.

I början av förra året släppte Avril sitt fjärde album och har sedan dess varit på turné. Enligt US Weekly ska bristen på tid för varandra på grund av karriären vara anledningen till uppbrottet.

Avril har tidigare varit gift med Deryck Whibley från bandet Sum 41.

Kommentera
Kopiera länk
Dela