VIDEO: Se Jedwards hårresande strippdans

De irländska popbröderna John och Edward från duon "Jedward" klär, till fansen stora glädje, nu av sig framför kameran. Se den fullkomligt galna nakendansen - som YouTube har satt stopp för.


28000:- på hårprodukter

Prislappen på Jedward-tvillingarnas frisyrer är hög.

– Vi lägger ner kanske 28.000 kronor på hårpodukter varje månad, säger John Grimes.

Hur viktigt är håret för er egentligen?

– Det är vårt varumärke. Det är så folk känner igen oss och det är så vi blir unika.

De är enäggstvillingar, lika som bär, "X-Factor"-vinnare och "Eurovision Song Contest"-finalister. Men tydligen räckte inte uppmärksamheten till för popgruppen Jedward. I stället har nu bröderna från Irland tagit till drastiska åtgärder för att locka till sig fansens ögon - genom en nakenvideo.

Till LMFAO:s partydänga Sexy and I know it drar de hårresande irländarna av sig plagg efter plagg - till de står i bara mässingen.

På YouTube har gruppens avklädda video väckt så starka reaktioner att den har fått en åldersgräns på 18 år - på grund av det nakna innehållet.

Kolla in den galna nakenvideon här:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.