Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Livvakt avslöjar allt om Britneys vilda sexorgier

- 19/01/2012, 10:59 -
1 av 3

ALL OVER PRESS

Britney har inte bara strippstången på scen - om man ska tro den nya boken.
2 av 3

Britney har inte bara strippstången på scen - om man ska tro den nya boken.

All Over Press

3 av 3

FAKSIMIL YOUTUBE

Den föredetta säkerhetsvakten avslöjar Birtney Spears stora aptit på sex i en ny bok.

HOLLYWOOD. Glöm mörk choklad, ostron eller tända ljus. Är det något som får dig att komma i stämning så är det Britney Spears rykande heta turneér. I varje fall om man ska tro världstjärnans före detta säkerhetsvakt Fernando Flores, 31. Nu planerar han att släppa en bok och avslöja allt.

– Hon hade många unga, attraktiva, dansare omkring sig på sin turné och saker kunde gå helt galet till. Det var alkohol, droger, heta stunder i badkar och allt möjligt, berättar författaren för The Sun.

"Var väldigt sexuellt"

Närmare sju miljoner kronor ska kontraktet med det förlag som Flores kommit i kontakt med vara värt. För de pengarna ska han alltså berätta allt han vet om stjärnans förkärlek till sex, med båda könen.

– Jag såg en bild på henne i ett badkar med några tjejer. det var väldigt sexuellt. Hon berättade att hon varit på turné och att det hade blivit en galen stämning.

Stämde Britney för sexuella trakasserier

Flores arbetade för Spears under 2010. Han gjorde då ett försök till att stämma stjärnan för sexuella trakasserier då hon, enligt Flores, ska ha strippat framför honom upprepade gånger och försökt få honom i säng - något som Spears och hennes representanter nekar till. Fallet kommer tas upp i rätten senare i år.