Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood.
Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood. - Foto: Scanpix/AP Photo/Giuseppe Aresu/file/Joel Ryan/Charles Sykes/Matt Sayles

Retuschkalas, sexorgier och galen viktminskning

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Beyoncé har fått en konkurrent när det kommer till sin hyllade rumpa. Bootylicious-artisten har nämligen fått en hästfluga, med en minst lika gyllene bakdel som stjärnan själv, uppkallad efter sig. Det var när den nya arten visade upp en bakdel i guld som det självklara namnet Scaptia (Plinthina) beyonceae, blev verklighet.

Rachel Bilson är inte längre bara en skådespelare och paparazzifotografernas favorit. Nu kan hon även lägga till rappare på sitt CV. Efter att ha fått ta emot en hel del kritik för sin roll i en ny serie, där hon spelar läkare, bestämde hon sig för att slå tillbaka. I låten, som visar en helt ny sida av den annars så snälla Bilson, passar hon även på att ge en känga till sin före detta "O.C"-kollega Micha Barton.

Det kan komma fler filmer i "Twilight"-berättelsen. Vampyrälskare världen över hurrar när Robert Pattinson och Kristen Stewart återigen kan ses på vita duken.

Jude Law var en av de kändisar som drabbades av, den numera nedlagda ,tidningen News of the Worlds hackerskandal. Nu får han upprättelse - i form av en hel förmögenhet. Lite mer än 1,3 miljoner får "Sherlock Holmes"-stjärnan efter att hans sms och röstmeddelanden lästs och lyssnats på av tidningen mellan 2003 och 2006.

Känner du till sambandet mellan Jennifer Lopez och terrorism? Här har du svaret.

Veckans uppbrott

Grattis tjejer, och killar - en av världens hetaste har blivit singel.

Veckans småsnack

Linday Lohans senaste bilder från Philipp Plein-kampanjen som hon frontar ser extremt retuscherade ut. Eller vad säger du?

I början av Britney Spears karriär såg världspubliken henne som en oskuldsfull liten skolflicka. Det suddades snabbt bort när hon rakade av sig håret i ett ögonblick hon inte riktigt verkade vara medveten om och drev på skandal efter skandal. Nu kommer ytterligare uppgifter som tyder på att Spears inte alls är särskilt blyg - eller oskuldsfull. Det är stjärnans förra livvakt som berättar om sexorgier, sexuella trakasserier och heta stunder i badkaret under Spears turnéer.

Lady Gaga står som bekant för att alla är lika värda, och är starkt emot mobbning. För att förebygga det har stjärnan nu öppnat en organisation mot elakheter på ett av USA:s mest erkända colleges - Harvard.

Är du ett fan av Jersey Shore? I den senaste säsongen kommer du förmodligen lägga märke till att Snooki genomgått en stor förändring. Se hennes chockerande viktresa här.

Jennifer Hudsons familjs tragiska öde ska äntligen få en uns rättvisa till historien. Det var 2008 som en man mördade stjärnans mamma, bror och brorson. Nu ska fallet upp i rätten.

Veckans bonus

Missade du Golden Globe-galan i söndags, och dessutom reprisen på TV11? Här är alla vinnare.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!