Torsdag 15 Apr
Stockholm

Så kan Gynnings bebis se ut

1 av 8
2 av 8
3 av 8
4 av 8
5 av 8
6 av 8
Blir det kanske en liten Mira?
7 av 8
Blir det kanske en liten Mira?. Foto: Morphthings
De blivande föräldrarna kan få ett barn som ser ut så här.
8 av 8
De blivande föräldrarna kan få ett barn som ser ut så här. Foto: CHARLOTTE BRUNZELL/ALL OVER PRESS/MONTAGE

Det blir en dotter för Carolina Gynning och Alexander Lydecker - och så här kan hon se ut. Nyheter24 listar även förslag på namn till bebisen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Mångsysslaren Carolina Gynning och sambon Alexander Lydecker avslöjade för några månader sedan att de väntar sitt första barn. I helgen berättade Carolina glatt om det nya beskedet på sin blogg - det blir en liten dotter. Nu kan Nyheter24 avslöja hur barnet, som har fått alla estetiska anlag att föredra, kommer att se ut.

För att Carolina helt ska kunna njuta av sin graviditet har Nyheter24 även plockat fram några namnförlag till babyn. Då Carolina Gynning har uttryckt en stark kärlek till havet och även döpt en av sina böcker till "Laura flickan från havet" föreslår vi Mariella, för spanskans "mar" som betyder hav. Ett annat förslag är Marina eller Mira som även det betyder hav eller ocean.

"Bara att få andas in havsluft är härligt. Jag älskar havet, kanske har att göra med att jag vuxit upp i världens finaste Falsterbo. Där stränderna är milslånga och sanden är vit som snö", har Carolina tidigare skrivit i bloggen.

Vill paret döpa sitt barn efter valfritt annat namn med inspiration från naturen föreslår vi Luna efter månen eller Stella som betyder stjärna på latin.

Kommentera
Kopiera länk
Dela