1 av 6
- Foto: All over press
Sara Leal som avslöjat detaljer om natten.
2 av 6
Sara Leal som avslöjat detaljer om natten. - Foto: FAKSIMIL THEDIRTY
Ashton Kutcher och Demi Moore innan skandalen.
3 av 6
Ashton Kutcher och Demi Moore innan skandalen. - Foto: All over press
4 av 6
- Foto: All over press
Kutcher spär på sitt bad boy-rykte.
5 av 6
Kutcher spär på sitt bad boy-rykte. - Foto: All Over Press
Demi fördes till sjukhus efter vad som kan ha varit en överdos.
6 av 6
Demi fördes till sjukhus efter vad som kan ha varit en överdos. - Foto: Scanpix/AP Photo/Markus Schreiber

Se Demi Moore kyssa 15-årige motspelaren

Här gör Demi Moore en pinsam, men passionerad, version av mun mot mun-metoden med sin unge motspelare Philip Tanzini, 15.


Mer om Ashton och Demi

Från drömpar till ett äktenskap i spillror. Läs mer om hur stjärnorna träffades, deras bröllopet och skandalerna som splittrade dem här.

HOLLYWOOD. Det har varit en turbolent tid för Demi Moore, 49, det senaste året. Inte bara visade det sig att hennes hunkige man Ashton Kutcher var notoriskt otrogen och att deras sex år långa äktenskap inte gick att rädda - nu är hon dessutom inlagd på akuten efter en överdos, medan Ashton festar loss med Victoria's Secret-modeller i Brasilien.

Men livet har inte alltid varit lika tungt för skådespelerskan. Det visar en ny video som har läckt ut på en 19-årig Demi, där hon firar en 15-årig motspelares födelsedag - med flera blöta överraskningar. Videon, som alltså spelades in 1982, visar en glad, vild och påtagligt berusad Demi i samband med hennes första teveroll.

Kysser 15-åringen

Trots att Demi vid tillfället var gift med musikern Freddy Moore är det den 15-årige motspelaren Philip Tanzini som får uppmärksamhet och kärlek av Demi, som vid upprepade tillfällen kysser det underårige födelsedagsbarnet passionerat på munnen.

– Jag älskar honom innerligt. Han är en av mina favoritmänniskor, förklar Demi i videon, medan 15-årige Philip varnar kameran efter ännu en blöt kyss:

– Vi ska gifta oss förresten - säg inget till hennes man.


Se Demi gå loss på 15-årige Philip Tanzini:

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.