Måndag 17 Jan
Stockholm

Adele faller för smalhetsen – bantar till beach 2012

1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Sångerskan Adele vill komma i form och gå ner två klädstorlekar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sångerskan Adele har inte bara blivit känd för sin vackra röst – utan också för sina fylliga och vackra kurvor. Men nu har Adele fått nog av sina extrakilon och har inlett jakten mot bikinikroppen lagom till sommaren.
Enligt den brittiska tabloiden The Sun har Adele bestämt sig för att gå ner två klädstorlekar - totalt cirka 14 kilo - och till sin hjälp har hon en personlig tränare.

Orolig för sin image

Adele har slutat att röka och försöker leva mer hälsosamt i allmänhet. Hon tränar med en PT två dagar i veckan i sitt hem, och dessutom har Adele återupptagit sin Pilatesträning.

Även om Adele är riktigt sugen på att gå ner ett par kilo har hon berättat för sina vänner att hon är orolig över att hennes viktnedgång kommer att ge fel bild av henne till hennes kvinnliga fans. Sångerskan har tidigare varit väldigt öppen med tankarna om sin kropp och insisterat på att hon inte behöver vara trådsmal för att vara nöjd med sig själv.

– Jag har aldrig sett ett tidningsomslag eller en musikvideo och tänkt: "Jag måste se ut så där för att lyckas. Jag vill inte vara någon spinkig typ med mina tuttar i vädret", sade Adele i en intervju tidigare i år.

Karl Lagerfeld: Hon är lite för fet

Tidigare i år orsakade Chanels kreative chef Karl Lagerfeld ett mindre tumult i Adeles fanskara efter att Lagerfeld tyckte till om Adeles kropp.

- Hon är lite för fet, men hon har ett vackert ansikte och en utsökt röst, sade Lagerfeld i en intervju.

Lagerfeld bad senare om ursäkt för sitt uttalande och hävdade att hans citat hade ryckts ur sitt sammanhang, skriver mtv.com.

Kommentera
Kopiera länk
Dela