Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Miley Cyrus förlovar sig

- 26/03/2012, 09:00 -
1 av 8

All Over Press

2 av 8

All Over Press

3 av 8

All Over Press

4 av 8

All Over Press

5 av 8

All Over Press

6 av 8

All Over Press

7 av 8

All Over Press

8 av 8

All Over Press

Tonårsstjärnan slår sig till ro med "Hunger Games"-skådisen Liam Hemsworth.

Nu förlovar sig den 19-åriga Disneystjärnan Miley Cyrus med sin kärlek Liam Hemsworth, 22. Miley lade upp en bild på den gnistrande ringen på sin Twitter tidigare i veckan, och när hon dök upp på en fest arrangerad av Muhammad Ali fanns den iögonfallande ringen på ringfingret igen, skriver kändissajten TMZ.

Miley och Liam träffades under inspelningen av filmen "The Last Song" i augusti 2009. Under sommaren 2010 tog paret en paus. Anledningen ska ha varit att Miley var avundsjuk på Liams framgångar. Liam, som också är skådespelare, knep en roll i filmen "Arabian Nights" där ha fick äran att spela mot Anthony Hopkins.

– Reslutatet blev ett våldsamt bråk. Och Liam stack. Han sa att han är trött på att hennes team alltid lägger sig i och menar att Miley är avundsjuk på att hans filmkarriär skjutit i höjden, uppger en källa för National Enquirer.

Miley själv bekräftade att förhållandet var inne i en svacka.

– Vi har en paus just nu, sa hon, enligt National Enquirer.

Men den senaste tiden har paret synts på tillställningar och de har blivit flitigt paparazzifotograferade med hjärtan i ögonen.

Ingen av parets representanter har kommenterat parets eventuella förlovning, skriver People.