Beckham säljer lyxhusen - behöver inte ens pengarna

- 26/03/2012, 14:42 -
1 av 7

All Over Press

2 av 7

All Over Press

3 av 7

All Over Press

4 av 7

All Over Press

5 av 7

All Over Press

6 av 7

All Over Press

7 av 7

All Over Press

David Beckham och Victoria Beckham rear ut sina lyxkåkar.

Victoria och David Beckham stormtrivs i Hollwyood och har definitivt inga planer på att lämna Tinseltown. Så nu säljer paret sin gigantiska herrgård i England.

Huset, som kallas för Beckingham Palace, är beläget i idylliska Hertfordshire. Och paret rear i stort sett ut huset – prislappen är 29 miljoner dollar, ungefär tvåhundra miljoner svenska kronor. Anledningen till det "låga" priset är att paret knappt behöver pengarna.

Paret köpte huset år 1999 och har sedan dess renoverat det för miljontals kronor. I palatset hittar vi flera sovrum, badrum och det finns pool både inomhus och utomhus. Dessutom finns det både gym och en tennisbana för den sportigt lagda.

– Vi älskar att bo i Los Angeles, vi älskar att bo i Amerika. Vi har anpassat oss efter kulturen och allt som finns här, sade Beckham tidigare.

Dessutom passar paret på att kränga sitt hus i Frankrike. Men parets band till Europa är inte helt klippta – Posh älskar London och planerar att köpa en övernattningslägenhet i närheten av Hyde Park, skriver Daily Mail.