Måndag 20 Sep
Stockholm

Nu blir Brangelina och Jennifer Aniston grannar

Grannsämja, eh...nja.
1 av 3
Grannsämja, eh...nja. Foto: Stella Pictures
Paret som nyligen förlovat sig kan nu dela bostadsområet med Pitts gamla flamma. Bäst att hålla hårt i honom för säkerhetens skull Angelina!
2 av 3
Paret som nyligen förlovat sig kan nu dela bostadsområet med Pitts gamla flamma. Bäst att hålla hårt i honom för säkerhetens skull Angelina!. Foto: Stella Pictures
Jennifer berättade dock nyligen att hon var glad att Brad och Jolie förlovat sig - för om hon och Brad inte gjort slut hade hon aldrig träffat nuvarande pojkvännen Justin Theroux.
3 av 3
Jennifer berättade dock nyligen att hon var glad att Brad och Jolie förlovat sig - för om hon och Brad inte gjort slut hade hon aldrig träffat nuvarande pojkvännen Justin Theroux. Foto: Stella Pictures

Nu kan Brad Pitt och Angelina Jolie bjuda över Jennifer Aniston på en trevlig kvällsfika.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

HOLLYWOOD. Inte nog med att Angeline Jolie, 36, måste stå ut med att hennes son Maddox har en crush på fästmannen Brad Pitts, 48, exfru Jennifer Aniston, 43. Nu ska hon bli granne med Aniston.

Aniston befinner sig just nu i London för att spela in en ny film och har redan bett sina representanter att leta efter hus i trevliga Richmond. Samma område som Brad och Angelina skaffat sig en lyxig kåk i, uppger The Sun.

Redan förra året hyrde Brangelina sin bostad i området eftersom Angelina filmar i England - och kommer göra det i två år till. Men Jolie behöver i varje fall inte oroa sig för att blondinen ska stjäla hennes man. Det rykas nämligen om att det nu väntar bröllop för Aniston och nya kärleken Justin Theroux, 40, på den grekiska ön Kreta.

Men lite krystat kanske det blir på powerwalken runt grannskapet...

Kommentera
Kopiera länk
Dela