Onsdag 22 Sep
Stockholm

Travolta anklagas för sexuella övergrepp

John har varit gift med skådespelerskan Kelly Preston sedan år 1991.
1 av 3
John har varit gift med skådespelerskan Kelly Preston sedan år 1991. Foto: Getty Images
2 av 3
Stjärnans advokat rasar har hela tiden avfärdat anklagelserna som "löjliga och osanna".
3 av 3
Stjärnans advokat rasar har hela tiden avfärdat anklagelserna som "löjliga och osanna". Foto: Getty Images

Filmstjärnan John Travolta har stämts för sexuella övergrepp mot två massörer. "Han särade på benen", hävdar en av de målsägande.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Ryktena om Travolta

John Travolta har förföljts av gayrykten under hela sin karriär, bland annat ska skådespelaren ha fotograferats när han kysst en blond man på munnen. Författaren Robert Randolph, som skrivit boken "You'll never spa in this town again", hävdar dessutom att filmstjärnan regelbundet ägnar sig åt sex med män på bastuklubbar i Kalifornien. John har även tidigare anklagats för sexbrott då han försökt köpa sex av en man i Beverly hills.

I tisdags lämnades en stämningsansökan in mot superstjärnan John Travolta, 58, som anklagas för att ha ofredat två manliga massörer sexuellt vid två skilda tillfällen.

I stämningsansökan, som till en början gällde enbart en 43-årig massör, kan man bland annat läsa detaljer om skådespelarens kön och hur han under massagen ska ha dragit bort sitt skynke och onanerat framför massören.

"I slutet av massagen vände sig Travolta plötsligt om, särade på benen och visade sin erektion. Därefter ska han ha försökt tvinga massören att lägga sin hand på sin pung och sedan börjat gnida och smeka massörens lår och skinkor. Travolta sa att han ville få sin mage masserad, men vägrade täcka över sin penis som var i vägen.  När det var ungefär 15 minuter kvar av behandlingen började Travolta onanera och då sa massören att han var tvungen att gå."

"En grundlös lögn"

Det påstådda övergreppet ska enligt stjärnans advokat Marty Singer vara ett "rent påhitt".

– Anmälaren, som vägrar uppge sitt namn, vet att anklagelserna är en grundlös lögn. Datumet han säger sig ha mött John på var han inte ens i Kalifornien och det går att bevisa att John var på östkusten. Den målsägandes advokat har antagit sig fallet för att försöka få sina 15 minuter av berömmelse. John ska nu få det här överstökat och sedan stämma den målsägande och hans advokat för skadligt åtal, säger han.

Men den smutsiga historien slutar inte där. Nu träder ännu en massör fram med en liknande historia.

– Jag känner mig stärkt eftersom det finns en person till som inte är rädd för John Travolta eller hans advokat, säger den första målsägande enligt radaronline.com.

Den anklagade skådespelaren och tvåbarnspappan, som är gift med Kelly Preston, 49, har ännu inte kommenterat anklagelserna. Däremot tillbakvisas även den andra historien av hans advokat.

– Det andra anonyma påståendet är lika absurt som det första, säger Marty.

Händelserna ska ha ägt rum i januari i år och stämningsansökan, som ni kan läsa i sin helhet här, lämnades in i tisdags.

Kommentera
Kopiera länk
Dela