Prince, Blanket och Paris är Michaels enda barn.
1 av 9
Prince, Blanket och Paris är Michaels enda barn. - Foto: Getty Images
Barnen på scen med släktingar när Michael Jackson begravdes.
2 av 9
Barnen på scen med släktingar när Michael Jackson begravdes. - Foto: Getty Images
Samma år i Berlin. Michael Jackson vinkar till fansen från en balkong med ett av barnen i sin famn.
3 av 9
Samma år i Berlin. Michael Jackson vinkar till fansen från en balkong med ett av barnen i sin famn. - Foto: Getty Images
Dottern Paris 2002. Det var inte bara masker som fick pryda barnens ansikten, ibland blev transparanta små skynken, som sjalar, ett skydd.
4 av 9
Dottern Paris 2002. Det var inte bara masker som fick pryda barnens ansikten, ibland blev transparanta små skynken, som sjalar, ett skydd. - Foto: Getty Images
Michael Jackson avled 2009 efter en överdos av propofol.
5 av 9
Michael Jackson avled 2009 efter en överdos av propofol. - Foto: Getty Images
Paris brast ut i gråt under begravningen av sin pappa.
6 av 9
Paris brast ut i gråt under begravningen av sin pappa. - Foto: Stella Pictures
Mamma till Prince och Paris är Debbie Rowe. Michaels ex-fru. Det tredje barnets mamma är okänd.
7 av 9
Mamma till Prince och Paris är Debbie Rowe. Michaels ex-fru. Det tredje barnets mamma är okänd. - Foto: Stella Pictures
När Michael Jacksons tre barn växte upp tvingades de bära masker eller tygstycken som täckte deras ansikten.
8 av 9
När Michael Jacksons tre barn växte upp tvingades de bära masker eller tygstycken som täckte deras ansikten. - Foto: Getty Images/Bilden är ett montage
I slutet av 2011 dömdes Michaels läkare, Dr Murray, till fyra års fängelse för vållande till annans död. Man hävdar att det var han som gav den dödliga dosen av medicinen till popstjärnan.
9 av 9
I slutet av 2011 dömdes Michaels läkare, Dr Murray, till fyra års fängelse för vållande till annans död. Man hävdar att det var han som gav den dödliga dosen av medicinen till popstjärnan.

Därför tvingade Michael Jackson barnen bära mask

Nu berättar dottern om barndomen med popstjärnan som pappa.


Dömdes för Michaels död

Michael Jacksons privata läkare Conrad Murray dömdes i slutet av 2011 till fyra års fängelse för vållande till annans död.

Det efter att han givit en dödlig dos av Propofol till Jackson.

Det har gått nästan exakt tre år sedan kungen av pop, Michael Jackson, gick bort. Efter sig lämnade han tre barn, Paris, 14, Prince, 15, och Blanket, 10.

I en öppenhjärtlig, ännu inte sänd intervju med Oprah Winfrey berättar nu Paris om sin barndom. Och försvarar sin pappa gällande valet att tvinga samtliga barn att bära täckande masker vid offentliga framträdanden.

– Jag var verkligen förvirrad. Jag förstod inte varför jag bar en mask. Jag förstår det nu. Min pappa ville att vi skulle vara täckta för att att han ville att vi skulle ha en barndom, berättar 14-åringen.

Ett beslut som enligt Paris gjorde att hon och hennes två bröder fick möjligheten att göra saker som andra barn kunde. Som att gå på snabbmatsrestauranger. Utan att bli igenkända.

Talar om saknaden efter Michael

Det var den 25 juni 2009 som Michael Jacksom plötlsigt dog efter en överdos av propofol. Och ännu har tiden inte läkt några sår.

– Det blir aldrig lättare, säger Paris i intervjun, uppger Femalefirst.

Lyssna på den nyutgivna låten "Don't be messing Round" signerad Michael här. Låten spelades in redan 1987 till plattan "Bad" men hamnade trots det aldrig på skivan.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!