Torsdag 30 Jun
Stockholm

Här är kändisarnas divigaste krav

Bara för att Jennifer Lopez arbetade med välgörenhet så betyder det inte att hon skulle lugna ner sig med sina divakrav. När hon spelade in en singel till förmån för AIDS-drabbade i Afrika så krävde J. Lo en 40 meter lång trailer inredd helt i vitt – blom
1 av 21
Bara för att Jennifer Lopez arbetade med välgörenhet så betyder det inte att hon skulle lugna ner sig med sina divakrav. När hon spelade in en singel till förmån för AIDS-drabbade i Afrika så krävde J. Lo en 40 meter lång trailer inredd helt i vitt – blom. Foto:
Justin Bieber verkar mest besatt av att allt ska vara strålande rent och nyttigt. Fruktskålar, örtteer och ett dussin vita t-shirts.
2 av 21
Justin Bieber verkar mest besatt av att allt ska vara strålande rent och nyttigt. Fruktskålar, örtteer och ett dussin vita t-shirts. Foto:
Katy Perry har också en hangup med sin chaufför. När hon var på turné i USA år 2011 var ett av kraven att hennes chaufför inte fick "prata med henne och inte heller titta på Katy genom spegeln i förarsätet eller via backspeglarna".
3 av 21
Katy Perry har också en hangup med sin chaufför. När hon var på turné i USA år 2011 var ett av kraven att hennes chaufför inte fick "prata med henne och inte heller titta på Katy genom spegeln i förarsätet eller via backspeglarna". Foto:
Mary J Blige krävde att det skulle installeras en sprillans ny toalett bara åt henne – på varje ny arena hon anlände till – och det var 35 olika städer...
4 av 21
Mary J Blige krävde att det skulle installeras en sprillans ny toalett bara åt henne – på varje ny arena hon anlände till – och det var 35 olika städer... Foto:
Britney Spears var på frossarhumör när hon spelade i London för ett par år sedan. Då krävde hon nämligen ett gäng cheeseburgare från McDonalds (utan bröd!), 100 stycken fikon och plommon och en middag bestående av fish and chips. Och i omklädningsrummet b
5 av 21
Britney Spears var på frossarhumör när hon spelade i London för ett par år sedan. Då krävde hon nämligen ett gäng cheeseburgare från McDonalds (utan bröd!), 100 stycken fikon och plommon och en middag bestående av fish and chips. Och i omklädningsrummet b. Foto:
När Kanye West var i Australien var ett måste i hans rider importerade Versace-handdukar. Och om en privatchaufför ska köra honom mer än 100 meter så är chauffören tvungen att bära kläder i 100 procent bomull. Syntetiska material undanbedes!
6 av 21
När Kanye West var i Australien var ett måste i hans rider importerade Versace-handdukar. Och om en privatchaufför ska köra honom mer än 100 meter så är chauffören tvungen att bära kläder i 100 procent bomull. Syntetiska material undanbedes!. Foto:
Rock 'n' roll, much? När Van Halen åkte på världsturné 1982 ville de ha det kulörta chokladgodiset M&M:s – men alla brunfärgade godisar var tvugna att plockas bort.
7 av 21
Rock 'n' roll, much? När Van Halen åkte på världsturné 1982 ville de ha det kulörta chokladgodiset M&M:s – men alla brunfärgade godisar var tvugna att plockas bort. Foto:
M.I.A kräver vitaminvatten, europeisk ost – och den häro otippade: tre dansande kvinnor i åldrarna 20-25 klädda i burka från topp till tå.
8 av 21
M.I.A kräver vitaminvatten, europeisk ost – och den häro otippade: tre dansande kvinnor i åldrarna 20-25 klädda i burka från topp till tå. Foto:
Rihanna kommer till Sverige och Peace & Love-festivalen och intar scenen den 30 juni. Hennes tidigare kravlistor har varit speciella. Bland annat har hon begärt djurmönstrade kuddar (godkända mönster är: Leopard och gepard) och en plyshmatta med djurm
9 av 21
Rihanna kommer till Sverige och Peace & Love-festivalen och intar scenen den 30 juni. Hennes tidigare kravlistor har varit speciella. Bland annat har hon begärt djurmönstrade kuddar (godkända mönster är: Leopard och gepard) och en plyshmatta med djurm. Foto:
Visst, hon är ändå Madonna så hon kan med rent samvete kräva 100 (!) knäskydd och kristallprydda hörlurar.
10 av 21
Visst, hon är ändå Madonna så hon kan med rent samvete kräva 100 (!) knäskydd och kristallprydda hörlurar. Foto:
Det konstigaste kravet Lady Gaga har är förmodligen en oxygentub, gula blommor på alla synliga ytor, två bebisigelkottar och en persisk katt.
11 av 21
Det konstigaste kravet Lady Gaga har är förmodligen en oxygentub, gula blommor på alla synliga ytor, två bebisigelkottar och en persisk katt. Foto:
Michael Jackson vilar i frid, men i vinter kommer Michael Jackson: The Immortal World Tour - Cirque du Soleil till Sverige. När Jackson var i livet hade han den dyraste riderlistan i världshistorien.
12 av 21
Michael Jackson vilar i frid, men i vinter kommer Michael Jackson: The Immortal World Tour - Cirque du Soleil till Sverige. När Jackson var i livet hade han den dyraste riderlistan i världshistorien. Foto:
Beach Boys riderlista är sex sidor lång och de vill bland annat ha tändare (men inte gröna!), en massös specialiserad på svensk massage och det viktigast av allt, skriver i versaler är FUNGERANDE TOALETTER!
13 av 21
Beach Boys riderlista är sex sidor lång och de vill bland annat ha tändare (men inte gröna!), en massös specialiserad på svensk massage och det viktigast av allt, skriver i versaler är FUNGERANDE TOALETTER!. Foto:
P Diddy är bad boy for life. Och han gillar att duscha – och festa. Han kräver 204 stycken handdukar, 20 stycken tvålar, två flaskor Hennessy, två flaskor 
Santa Margherita Pinot Grigio, två flaskor Veuve Clicquot, en flaska Dom Perignon, en flaska Grey G
14 av 21
P Diddy är bad boy for life. Och han gillar att duscha – och festa. Han kräver 204 stycken handdukar, 20 stycken tvålar, två flaskor Hennessy, två flaskor Santa Margherita Pinot Grigio, två flaskor Veuve Clicquot, en flaska Dom Perignon, en flaska Grey G. Foto:
James Brown bad vid ett tillfälle om två tjejer under 21 år och en hårfön.
15 av 21
James Brown bad vid ett tillfälle om två tjejer under 21 år och en hårfön. Foto:
The Darkness krav var inte många – de kräver absint och några fruktsmoothies. Billiga i drift...
16 av 21
The Darkness krav var inte många – de kräver absint och några fruktsmoothies. Billiga i drift... Foto:
Marilyn Manson tänjer gränserna och ber om absint, mikropopcorn, Haribobjörnar och – håll i er – en skallig prostituerad kvinna utan tänder.
17 av 21
Marilyn Manson tänjer gränserna och ber om absint, mikropopcorn, Haribobjörnar och – håll i er – en skallig prostituerad kvinna utan tänder. Foto:
Tommy Lee och hans Sverigeaktuella Motley Crüe krävde majonäs, senap, krämigt jordnötssmör, ett maskingevär och mötesschema för Anonyma Alkoholister.
18 av 21
Tommy Lee och hans Sverigeaktuella Motley Crüe krävde majonäs, senap, krämigt jordnötssmör, ett maskingevär och mötesschema för Anonyma Alkoholister. Foto:
Mariah Carey – divans mamma. Hon begär Cristal Champagne, en person som bara ägnar sig åt att samla ihop hennes tuggade tuggummin (!), luftrensare, en hundvalp och några kattungar.
19 av 21
Mariah Carey – divans mamma. Hon begär Cristal Champagne, en person som bara ägnar sig åt att samla ihop hennes tuggade tuggummin (!), luftrensare, en hundvalp och några kattungar. Foto:
Jazzmusikern Jamie Cullum är minst sagt en törstig grabb. Han vill ha 20 flaskor Moet & Chandon, 20 flaskor fin bärs, 4 kannor Guiness, en flaska bättre rödvin, en flaska bättre vitt vin, en halv flaska rom och en superstor spegel med lampor runt sig.
20 av 21
Jazzmusikern Jamie Cullum är minst sagt en törstig grabb. Han vill ha 20 flaskor Moet & Chandon, 20 flaskor fin bärs, 4 kannor Guiness, en flaska bättre rödvin, en flaska bättre vitt vin, en halv flaska rom och en superstor spegel med lampor runt sig. Foto:
Här är artisterna som krävt igelkottar, dansöser i burka, sprillans nya toaletter, tandlösa och skalliga kvinnor, skottsäkra sportbilar, sexiga kvinnor under 21 år eller en person som jobbar heltid med att ta hand om en artists avverkade tuggummin...
21 av 21
Här är artisterna som krävt igelkottar, dansöser i burka, sprillans nya toaletter, tandlösa och skalliga kvinnor, skottsäkra sportbilar, sexiga kvinnor under 21 år eller en person som jobbar heltid med att ta hand om en artists avverkade tuggummin... Foto:

Nyheter24:s Quetzala Blanco har kartlagt vad stjärnor som Rihanna, Lady Gaga, Kanye West och Mariah Carey kräver i sina loger.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.