Kön utanför Pepe's bestod av hundratals förväntansfulla tjejer som ville se sin idol.
1 av 4
Kön utanför Pepe's bestod av hundratals förväntansfulla tjejer som ville se sin idol. - Foto: Johan Augustin
Sofi – alltid lika glad och pigg!
2 av 4
Sofi – alltid lika glad och pigg! - Foto: Johan Augustin
Sofi Fahrman med skumpan - ett självklart inslag för besökarna.
3 av 4
Sofi Fahrman med skumpan - ett självklart inslag för besökarna. - Foto: Johan Augustin
Modeexperten har sitt årliga event "Girls night by Sofis mode" i Båstad.
4 av 4
Modeexperten har sitt årliga event "Girls night by Sofis mode" i Båstad. - Foto: Johan Augustin

Sofi Fahrman avslöjar sina barn- och bröllopsplaner

Mångsysslaren Sofi Fahrman är i Båstad där hon berättar för Nyheter24 om sina bröllopsplaner och avslöjar exklusiva detaljer om den nya träningsboken.


Fahrmans förhållanden

Sofi Fahrman har tidigare varit tillsammans med Per Gunne som varit chefredaktör på Metro. Numera är han vice vd på krogimperiet Stureplansgruppen.

Sedan januari 2011 är hon förlovad med finansmannen Nick Zijlstra från Holland.

BÅSTAD. Moderedaktören på Aftonbladets Sofis Mode, Sofi Fahrman är i Båstad med sitt årliga event ”Girls night by Sofis mode” på Pepe's Bodega. Nyheter24 tar ett snack med 33-åringen innan hon hoppar upp på scen i sina högklackade skor.

På fingret glänser en gigantisk diamantring och Sofi som är förlovad med finansmannen och holländaren Nick Zijlstra, har redan börjat planera för bröllopet som hon säger antagligen kommer ske nästa år.

– Det är inte spikat ännu, men 2013 blir det nog, säger Sofi till Nyheter24.

Var kommer bröllopet hållas?

– Vi vill ha ett intimt bröllop med 50 bjudna gäster, 25 var. Det blir ingen släkt förutom våra närmaste och resten vänner. Festen med namnen är redan klar – vi får se om det blir i New York.

Hur ser det ut på barnfronten, blir det aktuellt snart också?

– Det är ingen stress, vi har ju inte träffats så länge, klargör Sofi som är trött på tankesättet i Sverige att ”man ska följa vissa ramar”.

Sofi och Nick har lägenhet i New York och i schweiziska Verbier. De befinner sig i Stockholm i sommar för att spela in avsnitt av Project Runway, programmet där designers tävlar mot varandra och där Sofi är programledare.  Får hon själv välja stad så pekar kompassen mot andra sidan Atlanten.

– New York handlar mer om att man är där man befinner sig i livet och jag gillar det. Det handlar inte om att göra saker by the book, som det kan vara i Stockholm.

Så du vill inte flytta tillbaka till Stockholm så småningom?

– När det känns rätt i livet och vi har barn så varför inte? Det är ju bra med dagis, sjukvård och sådana saker. Men just nu får jag energi från en storstad som New York.

Du är även aktuell med en träningsbok, berätta!

– Ja, den kommer ut i handeln innan jul. Den kommer heta ”Bodylicious”, och det är du först med att få veta, ha ha.

Sofi har fått många frågor om sin diet och träning och beslutade sig därför för att skriva en bok om hur hon håller sig i form.

– Det handlar mer om att hitta en tränings- och matkultur som håller i längden, än att välja ut favoritdieter, för jag har inga sådana.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!