- Foto: Stella Pictures

Paolo: "Jag känner mig djupt förolämpad"

Paolo Roberto upprörd över Malou von Sivers felaktiga uppgift om att han och exfrun Lena skulle få parterapi i livesänd teve.


Sanningen enligt Paolo

Paolo Roberto berättar för Expressen att han och exfrun Lena fått frågan om de ville medverka i "Efter tio" och prata om sin relation. De ska dock aldrig fått frågan om att ställa upp i tevesänd parterapi. 

Paolo Roberto, 43, och exfrun Lena Roberto, 39, skulle fåparterapi hos Malou von Sivers i livesänd teve enligt ettpressutskick från TV4. Men enligt den före detta proffsboxaren ärdet hela lögn.

— Detstämmer naturligtvis inte. Jag har varit med länge i media och ävenfått däng. Men det här är världsrekord eftersom jag kännerMalou, säger Paolo till Aftonbladet.

— Honhar uppsåt i detta. Jag vet hur hon har tänkt, och det är inteokej, fortsätter han.

Paolo, som igår även kommenterade händelsen på Twitter, är märkbart upprörd över pressutskicket.

— Antingenförsöker hon twista till sanningen eller så blåljuger hon. Det ärinte bara magstarkt. Jag känner mig djupt förolämpad, säger hantill Expressen.

Enligt Malou har det skett ett missförstånd innan texten skickades ut till pressen.

— Jaghade skrivit ett underlag och sedan gick det i väg ettpressmeddelande. Det blev ett missförstånd säger hon ochfortsätter:

— Däremot borde jag ha reagerat när jag såg det, men det gick i väg utan att jag gjorde det. Det är väldigt olyckligt. Jag är ledsen över att Paolo och Lena har blivit upprörda.

Paolo och exfrun har nu valt att hoppa av “Efter tio”.

Enligt Malou ska bråket nu vara överspelat efter att hon och Paolo talat ut.

— Jag och Paolo pratade i går och jag gav honom ursäkten som han ju naturligtvis ville ha och det gjorde jag gärna, det var olyckligt. Men nu är allt över för vår del, för mig och Paolo, säger Malou i ”Nyhetsmorgon”.

Nyheter24 har sökt Paolo för en kommentar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...