Kanye West kan få två års fängelse

Efter attacken och misshandeln av paparazzis riskerar stjärnan fängelse.


Det var många som trodde att rapparen Kanye West skulle komma undan. Säkerligen han själv också. För efter incidenten på Los Angeles flygplats valde distriktsåklagaren att inte väcka åtal. Kanye och hans säkerhetsvakt hade inte bara sönder en fotografs kamera utan attackerade även två av dem.

– Vilken incident som helst på flygplatsen tar vi på väldigt stort allvar, sa en medarbetare till åklagaren enligt The Sun.

Nu riskerar den tidvis fotoskygge Kanye hela två och ett halvt års fängelse. Åtalspunkterna skulle gälla vandalism, stöld och misshandel. Grova anklagelser också för en Grammy-belönad artist. Dock har det fortfarande inte gått så långt. Anklagelserna har framförts av stadsåklagaren men det återstår att se om det blir rättegång av det hela.

Se videon från misshandeln:

Skrivet av:

Senaste nytt

Amelia Adamos stora sorg – sambon Lucio är död: "Kärleksbombade honom till sista andetaget"

Lasse Holm får medalj – och Stockholmsmusikal

1 timme sedan
Musikalen med Lasse Holms schlagerhits har gjort succé i Malmö. I höst kommer ”De' e' det här vi kallar kärlek” till Stockholm och Göta Lejon.

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

2 timmar sedan
Isa Östling är en av Sveriges största TikTok-stjärnor med närmare en halv miljon följare. I en ny video ger hon nu svar på tal till en manlig poddprofil som uttryckt sig förnedrande mot henne.

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

2 timmar sedan
Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt

Tittarnas oro efter klippet på Jenny Strömstedt och Mauri Hermundsson: "Säg nej"

3 timmar sedan
Mauri Hermundsson gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att bli intervjuad av Jenny Strömstedt. Men intervjun gick inte som tänkt. – En hopplös gäst, säger Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Sökte du nyss på "David Sundin längd"? Här är svaret!

3 timmar sedan
Sökte du precis på "David Sundin längd"? Då är du inte ensam. Så, hur lång är programledaren egentligen? Här hittar du svaret!