Måndag 15 Aug
Stockholm

Kanye gripen för misshandel

Rapparen Kanye West har gjort det igen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Hiphopstjärnan Kanye blev i natt arresterad av brittisk polis för misshandel av en fotograf. 31-åringen anhölls utanför baren Tup Tup Palace i Newcastle där han befinner sig på turné.

Tidigare hade stjärnan hållit en konsert på stadens arena. Polisen har bekräftat att en 31-åring blivit gripen för misshandel, och klubbens talesperson erkänner också att West varit en gäst på klubben under natten.

Talespersonen påstår dock att Kanye West lämnade klubben för att åka till hotellet och påstår att de inte vet någonting om en misshandel utanför utestället.

– Han var här mellan ett och två på natten. Vi hade två av hans Dj:s som spelade skivor och Kanye hade bokat upp hela VIP-avdelningen. Han lämnade klubben runt två för att åka till sitt hotell.

Kanye West släpptes från häktet i morse och kommer inte bli åtalad. Det är inte första gången Kanye West hamnar i klammeri med rättvisan. I september arresterades West, också för att ha gått till angrepp mot en fotograf. Då slet han åt sig fotografens kamera på Los Angeles flygplats och slängde den i marken. En videoupptagning från händelsen spred sig snabbt på nätet.

Se videon där Kanye i grå munktröja går till angrepp mot fotografen i september:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.