Kanye gripen för misshandel

Rapparen Kanye West har gjort det igen.


Hiphopstjärnan Kanye blev i natt arresterad av brittisk polis för misshandel av en fotograf. 31-åringen anhölls utanför baren Tup Tup Palace i Newcastle där han befinner sig på turné.

Tidigare hade stjärnan hållit en konsert på stadens arena. Polisen har bekräftat att en 31-åring blivit gripen för misshandel, och klubbens talesperson erkänner också att West varit en gäst på klubben under natten.

Talespersonen påstår dock att Kanye West lämnade klubben för att åka till hotellet och påstår att de inte vet någonting om en misshandel utanför utestället.

– Han var här mellan ett och två på natten. Vi hade två av hans Dj:s som spelade skivor och Kanye hade bokat upp hela VIP-avdelningen. Han lämnade klubben runt två för att åka till sitt hotell.

Kanye West släpptes från häktet i morse och kommer inte bli åtalad. Det är inte första gången Kanye West hamnar i klammeri med rättvisan. I september arresterades West, också för att ha gått till angrepp mot en fotograf. Då slet han åt sig fotografens kamera på Los Angeles flygplats och slängde den i marken. En videoupptagning från händelsen spred sig snabbt på nätet.

Se videon där Kanye i grå munktröja går till angrepp mot fotografen i september:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

2 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.