Kanye West undkommer åtal

Trots våldsattacken verkar rapparen Kanye West undkomma åtal.


Ironiskt nog är det samma inspelning som skapade historien som också kan göra att stjärnan undkommer åtal för vandalism. Anledningen är att det enligt kalifornisk lag inte kan väckas åtal för vandalism om värdet på skadegörelsen är under 400 dollar. Vilket paparazzifilmen också visar enligt perezhilton.com.

Det enda Kanye West hade sönder var en blixt värd en bit under minimikravet. Men hans manager som också attackerade en fotograf kan vänta sig att bli åtalad. Han hade nämligen sönder den attackerade fotografens kamera. Det hela kommer säkert sluta i en förlikning till allas belåtenhet.

Skrivet av:

Senaste nytt

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

2 timmar sedan

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

2 timmar sedan
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

3 timmar sedan
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

3 timmar sedan
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

idag 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".

The Pogues-sångaren Shane MacGowan död

idag 13:00
Artisten Shane MacGowan har avlidit, uppger Sky News. MacGowan, som var sångare i bandet The Pogues, blev 65 år.