Onsdag 22 Sep
Stockholm

Loreen hyllar individen: "Folk köper inte skit"

Loreen
1 av 2
Loreen. Foto: Stellapictures
Paulina "Paow" Danielsson och Daniel Paris
2 av 2
Paulina "Paow" Danielsson och Daniel Paris. Foto: Stellapictures

”Lilla gumsigumsan du måste göra så här annars kommer du inte dit.”

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Det här är Loreen

Lorine Zeineb Nora Talhaoui. Vann ”Eurovision Song Contest” 2012 med låten ”Euphoria”. Aktuell med skivan ”Heal”.

I det senaste numret av Situation Stockholm tar stjärnan Loreen uppkonkurrensen i musikbranschen och hur skivbolagen ibland behandlar artister.”Folk köper inte skit, folk vill ha det som är på riktigt” säger Loreen iintervjun. Hon tar upp artisten Gotye som exempel och berättar hur gruppen gicktill skivbolagen men fick ett nej och därefter i stället slog igenom på Youtube

”Det är ganska många som gått den vägen, är det bra så är det bra. Jag gillardet – mera power till individen. Inget ” ”Lilla gumsigumsan du måste göra såhär annars kommer du inte dit.”

Bloggaren Daniel Paris gjorde sig känd genom Youtube redan för mångaår sedan och i dag driver han en stor blogg, har en instagram med 17.000followers samt medverkar i Vakna med The Voice varje torsdag.

Daniels tips för att bli stor påYoutube:
1. Var originell, kör inte på samma som alla andra utan tänk ”utanför boxen”.Inspireras av det som fungerar (har många visningar) men gör det på ditt sätt.
2. Ha en speciell look. Se till att sticka ut i ditt val av kläder likväl som idet du säger och gör i din video. Ser du annorlunda ut kommer bara det att varaintressant att titta på!
3. Provocera inte. Att göra en video där man säger att folk är fula ellerliknande påhopp är ”so yesterday” och det är alla trötta på. Utveckla i ställeten talang du är bra på och underhåll folk. Få dem att tycka om dig. Då vill dese mer av dig! Att provocera kan stå dig dyrt i det långa loppet.

Jenna Marbles är en av de som slagit genom på Youtube med flera miljoner visningar på sina klipp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela