Följ med bakom kulisserna på Agnes liv.
Följ med bakom kulisserna på Agnes liv. - Foto: Stella Pictures/Webstagram/Bilden är ett montage

Agnes Carlssons glamourösa liv på Ig

Bangkok, New York, London, Australien och Kanada. Det är ett spännande liv som den svenska stjärnan Agnes Carlsson lever.


Deltog i Mello

Agnes har hunnit släppa fyra album och göra fem turnéer sedan debuten. 2007 ställde hon upp i melodifestivalen med låten ”More than a girl”.

Efter att Agnes Carlsson, 24, slogigenom i "Idol" för åtta år sedan har hennes liv förändrats drastiskt. Svenssonlivet i Vänersborg harförvandlats till glamourtillvaro. Men hon har jobbat hårt för att nå dit hon är i dag. 

Via Agnes egna Instagram får fans och nyfikna chansen att följa med in bakom kulisserna på hennes glamourösa liv. 

Senast kundehennes följare få se hur hon hade det på semester i Bangkok och hur hon stylades inför en stor plåtning.

Lyssna här:


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

idag 05:58
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.