Artisten tränar bland annat yoga.
1 av 3
Artisten tränar bland annat yoga. - Foto: Webstagram/Scanpix/Bilden är ett montage
Redan 2006 hade hon en vältränad mage.
2 av 3
Redan 2006 hade hon en vältränad mage. - Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX
Senast såg tittarna henne i svenska X Factor.
3 av 3
Senast såg tittarna henne i svenska X Factor. - Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX

Serneholt visar stenhårda sexpacket

Medan du stretar vidare i snökaoset lapar Marie Serneholt sol i Spanien.


Följ Marie

Artisten bloggar här.

Serneholt heter @marieserneholt på Instagram.

Beach 2013 kom lite tidigare för Marie Serneholt, 29, än för oss andra. Sångerskan befinner sig just nu på Gran Canaria för en välförtjänt semester. Men det betyder inte att hon ligger på latsidan. Morgonen börjar hon med en löprunda medan kvällarna bjuder på god mat och exotiska drinkar. 

Givetvis dokumenterar hon sin resa via Instagram och det är främst en bild som gjort följarna gröna av avund. I en turkos pool poserar talangen i en sommrig bikini och visar upp en rejäl tvättbräda. Bilden som gillats över 10 000 gånger har kommenterats närmare 300 gånger.

– Motivation, nu vill jag gå till gymmet imorgon, skriver en användare.

Artisten har sedan flera år tillbaka varit en flitig hälsofantast men nu tycks träningen verkligen ha fått ta plats i Maries liv. Tvättbrädan ser inte ut att vara annat än stenhård. 

Följare vet att Marie älskar att beställa nyttig mat och är trogen yoga. Hon är dessutom en skicklig kock hemma i köket. På sin blogg tipsar hon då och då sina läsare om nyttiga recept.

Marie i magkort i videon till "Thats the way my heart goes":


/
/
/
/
Gym
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.