Molly Sandén har bestämt sig för att lyckas i LA trots att hon "inte är pinnsmal", som hon själv säger i intervjun med VeckoRevyn.
1 av 6
Molly Sandén har bestämt sig för att lyckas i LA trots att hon "inte är pinnsmal", som hon själv säger i intervjun med VeckoRevyn. - Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT
Molly och Danny bor i Los Angeles.
2 av 6
Molly och Danny bor i Los Angeles. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
På pappret verkar det vara ett drömliv, men den ytliga staden kan vara deprimerande.
3 av 6
På pappret verkar det vara ett drömliv, men den ytliga staden kan vara deprimerande. - Foto: JESSICA GOW / TT
Molly längtar ofta hem.
4 av 6
Molly längtar ofta hem. - Foto: JESSICA GOW / TT
Det är mycket falskhet i LA, tycker Molly Sandén.
5 av 6
Det är mycket falskhet i LA, tycker Molly Sandén. - Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT
Hela intervjun med Molly kan du läsa i det nya numret av VeckoRevyn som finns ute nu.
6 av 6
Hela intervjun med Molly kan du läsa i det nya numret av VeckoRevyn som finns ute nu. - Foto: VeckoRevyn

Molly Sandén: De vill att jag ska operera mig och gå till en PT

Vår svenska stolthet Molly Sandén gör succé i nya hemstaden Los Angeles. Men allt har ett pris. I det viktfixerade Hollywood hånas Molly för sin kropp, och den ytliga stämningen tar ut sin rätt.


Läs hela intervjun med Molly

Hela intervjun med Molly kan du läsa i VeckoRevyn nummer 3 som finns i butik nu. 

I februari 2013 flyttade artisten Molly Sandén, 21, till Los Angeles. Med sig på resan är självklart pojkvännen Danny Saucedo, 28. I Los Angeles jobbar Molly med sitt nya album och till sin hjälp har hon bland annat Redone.

Men i drömmarnas stad råder djungelns lag. Den kroppsfixerade stämningen och det sjukligt magra idealet är omöjligt att fly ifrån, och det är det långt ifrån enkelt att slippa kritiseras och bedömas för sin kropp.

"Privat är det inte lika bra" 

I en intervju med tidningen VeckoRevyn berättar Molly om den galna vardagen i Los Angeles. Och om den hemlängtan som med jämna mellanrum drabbar stjärnan. 

– Jag trivs jättebra yrkesmässigt, men privat är det inte lika bra. Det handlar så mycket om ditt yttre i Los Angeles, folk är ytliga som personer och det är mycket fokus kring hur du ser ut. När jag träffar mina tjejkompisar för att gå ut och äta middag pratas det nästan bara om manikyr, smink, detox och träning, säger Molly till VeckoRevyn 

"Du måste gå till min PT"

Den utseendefixerade stämningen tär på Molly. 

– Jag märkte ganska snabbt när jag kom till LA att folk som jag inte kände så väl ville ge mig träningstips. Jag fick kommentaren "du måste gå till min PT, han kan hjälpa dig", säger Molly. 

Någon annan erbjöd Molly att visa ett ställe man kan göra "billiga ingrepp". 

– Jag har inte bett om att få träningstips eller kommentarer om mitt utseende. Jag kan nästan bli lite trotsig och när vi går ut och äter middag och de andra tjejerna inte äter för att de går på nån diet, då beställer jag in pizza till alla. Jag vill visa att det inte handlar om vad jag väger. För att lyckas handlar det om talang och att träffa rätt människor, men även såklart att jobba hårt. Jag tänker vara en av de första som inte är pinnsmal, jag vill bevisa att du ändå kan slå igenom i musikbranschen, säger Molly i intervjun. 

"Sen kommer min depp" 

Hon berättar vidare att hon råkar ut för många falska människor, som bara vill vara vänner med henne när de ser att hon har många följare på Instagram. 

– Jag kan vara en månad i Los Angeles, sen kommer min depp och jag längtar hem, säger hon till VeckoRevyn. 

Molly Sandén "Why am I crying"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

1 timme sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

2 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

3 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

3 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?