Tisdag 3 Aug
Stockholm

Anjas Almeidas skönhetstips till en fräsch vårlook

Anja berättar om sina skönhetsfavoriter.
1 av 7
Anja berättar om sina skönhetsfavoriter. Foto:
"Ett vitt längre linne och svarta leggings kan man ha tillsammans med ett par Converse och en skinnjacka som en snygg vardagslook", säger hon.
2 av 7
"Ett vitt längre linne och svarta leggings kan man ha tillsammans med ett par Converse och en skinnjacka som en snygg vardagslook", säger hon. Foto:
"Ska du ut efter jobbet? Av med jackan och på med ett par svarta pumps".
3 av 7
"Ska du ut efter jobbet? Av med jackan och på med ett par svarta pumps". Foto:
Anjas tips till den snyggaste vår frisyren är surfiga lockar. Låt håret blekas naturligt och locka det emd plattång för bästa lockarna.
4 av 7
Anjas tips till den snyggaste vår frisyren är surfiga lockar. Låt håret blekas naturligt och locka det emd plattång för bästa lockarna. Foto:
5 av 7
Vad kan vara bättre än en god doft till din sommarlook? Anja själv gillar dofter "som smakar som en dessert som man bara vill äta upp". Personliga favoriten är: Sensual Blush.
6 av 7
Vad kan vara bättre än en god doft till din sommarlook? Anja själv gillar dofter "som smakar som en dessert som man bara vill äta upp". Personliga favoriten är: Sensual Blush. Foto:
I vår kommer Anja själv att köra på eyeliner kombinerat med ett ljusare läppstift. ""Exit" från Make Up Store är en personlig favorit. Min eyeliner är från H&M", säger hon.
7 av 7
I vår kommer Anja själv att köra på eyeliner kombinerat med ett ljusare läppstift. ""Exit" från Make Up Store är en personlig favorit. Min eyeliner är från H&M", säger hon. Foto:

Ta del av Anja Alemidas skönhetstips om hur du bäst får till en fräsch sommarlook.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Vill du ha fler tips?

Vill du ha fler tips av Anja?

Följ henne på Instagram här

Följ henne på Facebook här 

Följ hennes blogg här

Före detta Paradise Hotel-deltagaren Anja Alemida driver i dag en framgångsrik blogg där huvudfokus är skönhet. Nyheter24 ringde upp henne för att fiska upp lite tips om hur du bäst och enklast får till en snygg look i vår. 

Surflockigt hår 

– I vår kommer jag att köra på surfiga lockar. Jag själv anser att du får till de absolut bästa lockarna med hjälp av en plattång. Visar på min blogg hur man gör. Använder "Good hair day"-plattång. "Redken Rootlifting"-spray för volym (lägg i blött hår). Avsluta med Wellas "Stay essential"-hårspray och "Proffs Dry"-schampo.

Smink: Svart eyeliner och beige rosa läppar 

– Markerade ögon tillsammans med ljusa läppar á la Adele är enligt mig den snyggaste sminkningen i vår. "Exit" från Make Up Store är en personlig favorit. Min eyeliner är från H&M. 

En jämn bränna.

– Fräsch hud är a och o, gärna med en fin bränna. Jag älskar att solduscha då det blir jämt och fint. 

Outfits.

– Jag gillar klassiska outfits som passar till allt. Ett vitt längre linne och svarta leggings kan man både dressa upp med klackar och en kappa, rocka till med en skinnjacka och Converse eller köra mindre uppklätt med kofta och Uggs. Du kan skifta lite själv beroende på om du ska ut eller om du bara ska ha till vardags. 

En god doft. 

– Vad kan vara bättre än en riktigt god doft? Mitt tips är att den inte ska inte vara för stark, men gärna stanna kvar lite efter man kramat eller gått förbi någon. Jag älskar dofter som smakar som en dessert som man bara vill äta upp. Det är därför Victoria’s Secret-dofterna är så bra då de alla är smarrigt väldoftande, och de är inte för starka heller.Personliga favoriten just nu är Sensual Blush.

Kommentera
Kopiera länk
Dela