Torsdag 23 Sep
Stockholm

Molly Sandén: De sa att jag ser ut som en gris – det dallrar

Molly gillar vitt
1 av 3
Sångerskan Molly Sandén framförde låten "Freak" när hon gästade "Lotta på Liseberg". Foto: Stella Pictures / DR
Molly Sandén tycker kroppshetsen är fruktansvärd
2 av 3
Molly Sandén passade på att slå ett slag för att stoppa kroppshetsen. Foto: Stella Pictures / DR
Molly är anti kroppshetsen
3 av 3
Molly Sandén. Foto: Stella Pictures / DR

Sångerskan Molly Sandén har tröttnat på den sjukliga kroppshetsen. Hon har fått kommentarer att det skulle fladdra och dallra om hennes kropp.

Kommentera (16)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Egen webbshop

Molly har även en egen webbshop där hon säljer kläder, väskor och skor. I en intervju med Finest.se berättar Molly mer om tanken bakom webbshoppen. 

– Jag vill att det ska finnas en webshop där alla kan få se ut som dom vill och vara unika. Jag själv beställer mycket kläder på nätet och bland det värsta jag vet är att få hem för små storlekar. Därför vill jag visa att alla storlekar är bra och att det finns möjligheter att beställa XL vilket jag tycker saknas idag, säger Molly till Finest.

Här kan du besöka Mollys webbshop.  

Molly Sandén, 22, är aktuell med singeln "Freak". Under gårdagen stod sångerskan på Lisebergs scen i Göteborg där hon gästade "Lotta på Liseberg", och Molly passade då på att slå ett slag för att få stopp på all kroppshets.

– Jag har länge kämpat för det här att du är fin som du är. Alla ser olika ut och är fina på sitt sätt, sa Molly i teve.

"Smyger in träningstips"

Tidigare i år flyttade Sandén till Los Angeles. I drömmarnas stad råder djungelns lag. Den kroppsfixerade stämningen och det sjukligt magra idealet är omöjligt att fly ifrån, och det är det långt ifrån enkelt att slippa kritiseras och bedömas för sin kropp.

För tidningen Aftonbladet berättade Molly då om hennes tuffa vardag där. En manager sa att hon borde söka upp en personlig tränare, och Molly tog illa upp.  

– Det är många som smyger in träningstips. De tror att jag är missnöjd bara för att jag väger några kilo mer, berättade Molly för Aftonbladet då.

"Har skrivit att jag är äcklig"

När Molly deltog i underhållningsprogrammet "Let's Dance" år 2010 hånades hon för sin vikt, och kommentarerna påverkade stjärnan.

– Jag har själv stått ut med jobbiga kommentarer. Folk har skrivit till mig att du är äcklig, du ser ut som en gris och det fladdrar och dallrar, säger Sandén till tidningen GT.

Kommentera (16)
Kopiera länk
Dela