Torsdag 23 Sep
Stockholm

"Jönssonligan"-regissören tårtad på premiären

En maskerad man rusade fram till regissören.
1 av 4
En maskerad man rusade fram till regissören. Foto: http://instagram.com/johanpetre/
Och tårtade honom i nyllet.
2 av 4
Och tårtade honom i nyllet. Foto: http://instagram.com/johanpetre/
Regissören Alain Darborg blev tårtad på premiären.
3 av 4
Regissören Alain Darborg blev tårtad på premiären. Foto: Tre vänner
Skådespelerna i "Jönssonligan  – den perfekta stöten" bjöd på ett rejält practical joke. Från vänster: Torkel Petersson, Susanne Thorson, Simon J. Berger och Alexander Karim.
4 av 4
Skådespelerna i "Jönssonligan  – den perfekta stöten" bjöd på ett rejält practical joke. Från vänster: Torkel Petersson, Susanne Thorson, Simon J. Berger och Alexander Karim. Foto: Stella Pictures / Sigge Klemetz

Den svenska regissören tårtades i ansiktet efter galapremiären.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Se tårtningen här

Festfixaren Johan Petré fångade tårtningen på video.

Se den här.

Inspelningen av den nya Jönssonligan-filmen "Jönssonligan – Den perfekta stöten" har varit kantad av skämt och practical jokes. Allt efter att skådespelaren Alexander Karim, som spelar Vanheden, hade skojat och sagt att han inte skulle kunna närvara vid filmens galapremiär eftersom han skulle "resa utomlands".

Att det var ett skämt från Karims sida gick inte riktigt fram, och regissören Alain Darborg såg sin chans att ge tillbaka. Darborg lurade således Jönssonligan-teamet ut i skogen under löftet att de skulle filma flera scener – trots att det var skådespelarnas lediga dag, skriver Expressen. 

Tårtad av maskerad man

Men skrattar bäst som skrattar sist. Efter Darborgs lur om inspelningen i skogen så beslöt sig Jönssonligan-skådisarna för att ge igen för gammal ost.

Under ett års tid har skådisarna ruvat på den perfekta hämnden, och under galapremiären av "Jönssonligan – den perfekta stöten" så skred de till verket. Regissören Alain Darborg blev tårtad i ansiktet av inhyrda tårtare under premiären.

– Man strular inte med folks lediga dag, säger Alexander Karim skämtsamt till Expressen.

Se trailern till "Jönssonligan – den perfekta stöten" här:

Kommentera
Kopiera länk
Dela