Alex Schulman är gäst i Marcus Birros podcast "Radio Birro".
1 av 5
Alex Schulman är gäst i Marcus Birros podcast "Radio Birro". - Foto: Claudio Bresciani / TT
I avsnittet, som släpps på fredag, diskuterar Schulman och Birro Sverigdemokraterna.
2 av 5
I avsnittet, som släpps på fredag, diskuterar Schulman och Birro Sverigdemokraterna. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Marcus Birro kallar SD:s flygblad för "helt fruktansvärda".
3 av 5
Marcus Birro kallar SD:s flygblad för "helt fruktansvärda". - Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT
Alex Schulman lämnar Sverige om SD får 51 %.
4 av 5
Alex Schulman lämnar Sverige om SD får 51 %. - Foto: FREDRIK SANDBERG / TT
Marcus Birro.
5 av 5
Marcus Birro. - Foto: S÷REN ANDERSSON / TT

Alex Schulmans SD-hot: "Då lämnar jag Sverige"

Alex Schulman gästar Marcus Birros podcast "Radio Birro" – och de tidigare fienderna diskuterar bland annat Sverigedemokraternas ökända flygblad.


På fredag är författaren och podcast-profilen Alex Schulman gäst i Marcus Birros podcast "Radio Birro". Avsnittet kom till stor del att handla om Sverigedemokraterna.

Birros lunch med SD:s Linus Bylund och de flygblad som SD har delat ut är några av de ämnen som avhandlas i podden, skriver Aftonbladet.

"Då lämnar jag det här landet"


Men Schulman håller inte med.

– Det är belagt att Sverigedemokraterna har åkt ner till Grekland och på den strand där de här flyktingarna har gjort sitt livs värsta och farliga resa tas de emot av sverigedemokrater som har med sig lappar som är fyllda med lögner och där det står saker som inte alls är sanna och fruktansvärda, säger Schulman och fortsätter:

– Om man nu vet om det och ändå röstar på dem, de människorna vill jag inte ha med att göra. Jag vill inte prata med dem. För mig är det så jävla långt från vad jag tycker är okej. Jag blir helt mörkrädd. Den dagen SD har 51 procent i Sverige då kommer jag inte heller prata med dem, då lämnar jag det här landet, säger Schulman i podden, skriver Aftonbladet.


/
/
/
/
/
Håller du med Alex Schulman?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Sverigeaktuellt rockband ger ut sina memoarer

Saramagos glasögon till Nobelprismuseet

En sten, ett par glasögon och ett manuskript finns bland de föremål som José Saramagostiftelsen och Nobelpristagarens änka, Pilar del Río, överlämnat till Nobelprismuseet. Stenen, som den portugisiske författaren lär ha hittat på Lanzarote där han bodde under den senare delen av sitt liv, sägs ha betytt mycket för honom.

Henrik Dorsin rasar mot beslutet i Solsidan: "Besk smak i munnen"

3 timmar sedan
Det var under inspelningen av den senaste säsongen av Solsidan som Henrik Dorsin reagerade starkt på ett av besluten som Felix Herngren tog. Dorsin kallar det hela "speciellt" och säger att det gav en "besk smak i munnen".

Jessica Almenäs om festerna i Superstars: “Skötte det snyggt”

3 timmar sedan
Jessica Almenäs är programledare för tävlingsprogrammet “Superstars”, och i 2024 års säsong är bland andra Linnéa Claeson och Hedvig Lindahl med. Men vad händer egentligen på kvällarna under inspelningen?

Tung metall – Horndal tonsätter arbetarrätt

3 timmar sedan
I hembygden runt Horndal i södra Dalarna är järnbruksarbetaren Alrik Andersson bortglömd. Nu ändrar metalbandet Horndal på det. Han var en hjälte som offrade sig för arbetarnas rätt, säger Henrik Levahn.

Här är nya maskerna i Masked Singer Sverige 2024

idag 10:27
Den 22 mars har Masked Singer Sveriges fjärde säsong premiär. I dagarna gick TV4 ut med några av de nya maskerna som kommer tävla i årets säsong.