Onsdag 27 Okt
Stockholm

Jonas Gardell dissar Pokémon – och folk är inte glada

Jonas Gardell.
1 av 3
Jonas Gardell. Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Jonas Gardell verkar inte vara något stort Pokémon-fan.
2 av 3
Jonas Gardell verkar inte vara något stort Pokémon-fan. Foto: Reportagefoto ab Box 12063 1022 Stockholm 086539300 / Stella Pictures
Jonas Gardell.
3 av 3
Jonas Gardell. Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Jonas Gardell är inte överförtjust i Pokémon-hysterin – nu får han mothugg av sina fans.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jonas Gardell är en av de som inte verkar ha fallit för Pokémon-hysterin. På sin officiella Facebook och Twitter beskrev han ett scenario – hur skulle man förklara för barnbarnen vad man gjorde sommaren 2016 när världen stod i brand...

På Facebook lät inte kommentarerna vänta på sig – många var glada att deras barn faktiskt kommer ut och får lite motion.


"Låt folk spela Pokémon utan att gnälla. Låt folk ta en paus från all ondska", skriver en kvinna.

"Jag tycker det verkar som barnen med glädje rör på sej mer än vanligt och träffar och pratar med andra ungdomar. Det tror jag inte kan vara dåligt. Vad gör du för världen i sommar Jonas, mer än att skriva bittra tweets?", frågar sig en man.

En mamma är minst sagt glad över att hennes son har bytt ut dataspel i källaren mot Pokémon Go.

"Pokémon Go var precis vad världen behövde nu! Barn blir sjuka och deprimerade av för mycket stillasittande vid skärmar, jag välkomnar Pokémon Go varmt. Igår var min dataspelande kille ute och gick 2 mil med 5 andra grabbar istället för att sitta i källaren och spela League of Legends!! Jag är helt överlycklig. Andra väljer detta istället för krigsspel! Detta skapar en bättre värld helt klart!", skriver hon.

Håller du med Jonas?
Tack för din röst!
Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela