- Foto: TT/Nyheter24

Samir Badrans vredesutbrott: Jag förstörde väggen med en stol

Det har varit allt annat än en lätt vecka i Let's Dance för Samir Badran och Sigrid Bernson.


Samir Badran är med i årets Let's Dance och dansar tillsammans med Sigrid Bernson. Hittills har det gått bra för paret, och de har inte hängt löst en enda gång.

Men nu verkar det som att det kanske är lite trubbel på gång. Vi pratade med paret på repetitionerna inför fredagens tävling, och då avslöjade Samir bland annat att han slängt en stol i väggen i frustration.

Paret berättade även att de har haft lite problem med sjukdom i veckan. I klippet ovan kan du se dem prata om den tumultartade tiden.

Fem saker om Tony Irving från Let´s Dance du kanske inte visste

/
/
Senaste nytt

Konstnär duckar inte för skjutningarna

Nya "Grand Theft Auto" släpps 2025

idag 01:12
Nästa installation i "Grand Theft Auto" – en av världens största spelserier – släpps 2025. Det framgår av en trailer för det nya spelet, det sjätte i ordningen, som publicerades natten till tisdag svensk tid.

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

igår 21:21
I helgen la Lovisa "Lojsan" Wallin och hennes sambo Buster Reuterswärd ut bilder och videor när de bryter mot lagen. Något som kunde stå paret dyrt.

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.