Stockholm

Peg Parneviks ärliga ord om uppbrottet från Filip: "Var kvar alldeles för länge"

I veckans poddavsnitt berättar Peg mer om uppbrottet från exet Filip Kaspersen Lamprecht
I veckans poddavsnitt berättar Peg mer om uppbrottet från exet Filip Kaspersen Lamprecht. Foto: Stella Pictures

I det senaste avsnittet av podcasten "Pillow Talk" erkänner Peg att uppbrottet mellan henne och Filip egentligen borde ha skett för längesen.
– Det ska nog inte vara så här upp och ner om det är ”the one”, förklarar hon.


Läs mer

I mitten av juni stod det klart att förhållandet mellan Peg Parnevik, 25, och Filip Kaspersen Lamprecht, 24, var över.

Peg och Filip blev ett par år 2017, men relationen kom att kantas av drama, upp och nedgångar, smärtsamma breakups, parterapi och ryktesspridningar. 

Inte minst under vårens säsong av Let's Dance, då rykten om Filips påstådda romans med danspartnern Linn Hegdal till slut fick Peg att lämna sociala medier.

I slutet på juni dök de första bilderna på Peg och Niklas upp på sociala medier. Foto: Instagram/pegparnevik

Pegs nye kärlek

Kort efter uppbrottet började man skymta ett nytt manligt ansikte på Pegs sociala medier. Den nya flamman visade sig vara Jesper Niklasson, 24 – en musikproducent från Uppsala. 

En snabb genomgång av hans sociala medier visar att Jesper jobbat med flera hajpade märken, däribland Chimi Eyewear och danska Elle.

Paret verkar onekligen lyckliga och på sin Instagram beskriver Peg den pågående sommaren som den lyckligaste i sitt liv. 

– Jag är lyckligare än någonsin, jag känner mig som mig själv igen. Jag känner en ny kärlek till livet, till min kropp, till min familj, sade hon i podcasten "Pillow Talk" kort efter hon och expojkvännen gjort slut. 

"Ibland fastnar man"

Och det är i det senaste avsnittet av podden som hon går in lite djupare på uppbrottet från Filip. 

Hon berättar att rädslan för vad andra skulle tycka och hur det ska kännas efteråt gjorde att hon blev kvar – trots att paret egentligen borde ha gjort slut för längesen.

– Man älskar så mycket men det är så himla turbulent, så håller man kvar, och ibland så fastnar man där, säger Peg i Pillow Talk och fortsätter:

– Så är man kvar alldeles för länge även fast det kanske inte är hundra procent rätt, det ska nog inte vara så här upp och ner om det är ”the one”.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.