Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht
Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht har gjort slut. - Foto: Stella Pictures, Adam Ihse/TT Bild

Så lever Peg Parnevik efter uppbrottet från Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht har gjort slut efter att ha varit ett par i fem år. – Tjejen är lycklig, skriver Peg Parnevik efter separationen.


Peg Parnevik, 25, och Filip Kaspersen Lamprecht, 24, blev ett par 2017. Relationen var långt ifrån helt smärtfri. De gjorde slut flera gånger för att sedan hitta tillbaka till varandra. I podcasten "Pillowtalk" har Peg berättat att de under två års tid gjorde slut med varandra tio gånger.

Hon förklarade att det oftast har varit något som de har kastat ur sig i stundens hetta. Ibland har det däremot varit desto mer allvarligt.

– Om jag ska vara helt ärlig har vi på riktigt gjort slut två gånger. Först var det sommaren 2018. Då gjorde jag slut med honom och var såhär "aldrig i livet", "fuck det här", berättade Peg då.

Peg Parnevik berättade även att hon och Filip Kaspersen Lamprecht gick i parterapi för att försöka reparera sin relation. Terapin är något de fortsatte med under relationen. 

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Bildkälla: Adam Ihse/TT Bild

Stormig vår när Filip dansade med Linn Hegdal i "Let's Dance"

Under våren dansade Filip och Linn Hegdal sig fram till en vinst i "Let's Dance". Den perioden blev tuff för Peg. Dels spekulerades det vilt kring en romans mellan Filip och Linn, något som alla inblandade parter gick ut och dementerade kraftigt. 

I samma veva möttes Peg även av mängder av hatkommentarer.

"Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det för dig själv", skrev Filip på Instagram i april. Peg kommenterade då att hon älskade Filip mer än allt.

Linn Hegdal och Filip Lamprecht i "Let's Dance". Bildkälla: Stella Pictures.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik har gjort slut

Kort därefter avföljde Peg sin pojkvän på Instagram, något som Nyheter24 skrev mer om här.

Peg berättade även att hon mådde väldigt dåligt över Filips medverkan i "Let's Dance".

"Gråter, kan inte ta mig upp ur sängen, äter inte tillräckligt, dricker för mycket, pratar med min terapeut", skrev Peg i ett väldigt känslosamt inlägg på Instagram.

Fansens spekulationer om att förhållandet mellan Filip och Peg var över visade sig sedan stämma.

I en intervju med P3 bekräftade Filip för bara några dagar sedan att relationen med Peg var slut – något som väckte starka reaktioner på sociala medier.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures.

Så lever Peg Parnevik efter uppbrottet från Filip Kaspersen Lamprecht

Ett uppbrott är givetvis tufft. Särskilt efter så många år ihop som Peg och Filip har delat. 

Men både Filip och Peg verkar kämpa på varsitt håll så gott det går. I helgen var Filip bland annat på mysiga Ljusterö i Stockholms skärgård tillsammans med sin mamma Kristin Kaspersen, något hon delade med sig av på sociala medier.

Peg Parnevik har ännu inte kommenterat uppbrottet från Filip, men på Instagram så har hon under helgen uppdaterat sina fans om vad som händer i hennes liv.

Förutom att ha hälsat på vänner på landet och druckit bubbel så har hon hunnit med ett besök på Champagnebaren på Södra Teatern i Stockholm.

"Alldeles för mycket bilder på mig på en Champagnebar när jag pratar skit med mina vänner hahahahahah tjejen är lycklig", skrev Peg till en bildserie där hon njuter av lite bubblor i den ljumma sommarkvällen. 

Se mer i klippet ovan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

1 timme sedan

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

1 timme sedan
Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

2 timmar sedan
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

idag 12:46
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

idag 12:44
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

idag 12:33
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.