Lördag 1 Okt
Stockholm

Så lever Peg Parnevik efter uppbrottet från Filip Lamprecht

 Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht
Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht har gjort slut. Foto: Stella Pictures, Adam Ihse/TT Bild

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht har gjort slut efter att ha varit ett par i fem år. – Tjejen är lycklig, skriver Peg Parnevik efter separationen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Peg Parnevik, 25, och Filip Kaspersen Lamprecht, 24, blev ett par 2017. Relationen var långt ifrån helt smärtfri. De gjorde slut flera gånger för att sedan hitta tillbaka till varandra. I podcasten "Pillowtalk" har Peg berättat att de under två års tid gjorde slut med varandra tio gånger.

Hon förklarade att det oftast har varit något som de har kastat ur sig i stundens hetta. Ibland har det däremot varit desto mer allvarligt.

– Om jag ska vara helt ärlig har vi på riktigt gjort slut två gånger. Först var det sommaren 2018. Då gjorde jag slut med honom och var såhär "aldrig i livet", "fuck det här", berättade Peg då.

Peg Parnevik berättade även att hon och Filip Kaspersen Lamprecht gick i parterapi för att försöka reparera sin relation. Terapin är något de fortsatte med under relationen. 

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Bildkälla: Adam Ihse/TT Bild

Stormig vår när Filip dansade med Linn Hegdal i "Let's Dance"

Under våren dansade Filip och Linn Hegdal sig fram till en vinst i "Let's Dance". Den perioden blev tuff för Peg. Dels spekulerades det vilt kring en romans mellan Filip och Linn, något som alla inblandade parter gick ut och dementerade kraftigt. 

I samma veva möttes Peg även av mängder av hatkommentarer.

"Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det för dig själv", skrev Filip på Instagram i april. Peg kommenterade då att hon älskade Filip mer än allt.

Linn Hegdal och Filip Lamprecht i "Let's Dance". Bildkälla: Stella Pictures.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik har gjort slut

Kort därefter avföljde Peg sin pojkvän på Instagram, något som Nyheter24 skrev mer om här.

Peg berättade även att hon mådde väldigt dåligt över Filips medverkan i "Let's Dance".

"Gråter, kan inte ta mig upp ur sängen, äter inte tillräckligt, dricker för mycket, pratar med min terapeut", skrev Peg i ett väldigt känslosamt inlägg på Instagram.

Fansens spekulationer om att förhållandet mellan Filip och Peg var över visade sig sedan stämma.

I en intervju med P3 bekräftade Filip för bara några dagar sedan att relationen med Peg var slut – något som väckte starka reaktioner på sociala medier.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures.

Så lever Peg Parnevik efter uppbrottet från Filip Kaspersen Lamprecht

Ett uppbrott är givetvis tufft. Särskilt efter så många år ihop som Peg och Filip har delat. 

Men både Filip och Peg verkar kämpa på varsitt håll så gott det går. I helgen var Filip bland annat på mysiga Ljusterö i Stockholms skärgård tillsammans med sin mamma Kristin Kaspersen, något hon delade med sig av på sociala medier.

Peg Parnevik har ännu inte kommenterat uppbrottet från Filip, men på Instagram så har hon under helgen uppdaterat sina fans om vad som händer i hennes liv.

Förutom att ha hälsat på vänner på landet och druckit bubbel så har hon hunnit med ett besök på Champagnebaren på Södra Teatern i Stockholm.

"Alldeles för mycket bilder på mig på en Champagnebar när jag pratar skit med mina vänner hahahahahah tjejen är lycklig", skrev Peg till en bildserie där hon njuter av lite bubblor i den ljumma sommarkvällen. 

Se mer i klippet ovan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.