"Jag blev ledsen när jag kollade igenom bilder på mig själv"
"Jag blev ledsen när jag kollade igenom bilder på mig själv" - Foto: Stella Pictures/Instagram/dianababan

Diana Baban: "Jag ångrar alla mina tatueringar"

På sin Instagram berättar realityprofilen och influencern Diana Baban, 28,
att hon inte längre trivs i sina tatueringar. Nu ska alla bort – utom en.


Det har varit många vändor fram och tillbaka för realitydrottningen Diana Baban och Youtubern Ben Mitkussom efter knappt tre år tillsammans valde att gå skilda vägar i slutet på september.

I ett känslosamt inlägg på Instagram skrev hon att det var Ben som initierat uppbrottet då han upplevt att deras relation blivit mer vänskaplig än romantisk.

Sedan dess har bägge två har kommenterat uppbrottet i sociala medier. I en video på Youtube har Ben beskyllt Diana för att inte kunna hantera hans adhd-diagnos – något hon i sin tur har nekat till.

Diana Baban lämnar bakom sig en tuff sommar

Men det är inte bara hösten som varit tuff för Diana, hon lämnar nämligen bakom sig en jobbig sommar. I slutet på juli tvingades hon uppsöka sjukhus för svåra magsmärtor. Hon sökte vård i flera dagar, men fick ingen hjälp.

Parallellt med magproblemen brottades hon med en osäkerhet och vantrivsel i sin egen kropp. 

Under åren har Diana låtit tatuera flera större motiv på sina armar, mage och ben – men hon gillar dem inte längre, och ångrar att hon gjorde dem.

"Häromdagen vart jag ledsen när jag kollade igenom bilder på mig själv. För mig känns det som att jag är en 8a typ, men att mina tatueringar drar ner mig till 3-4. Och det är fan jobbigt att känna så", skrev hon på sin Instagram tidigare i somras.

Foto: Instagram/dianababan

Alla ska bort – förutom en

Diana skrev att hon inte känner sig bekväm i badkläder, linnen eller andra plagg där tatueringarna tydligt syns. Därför tog hon beslutet att få dem bortlasrade.

Men en gadd kommer få sitta kvar på Dianas kropp. 

"Jag ska behålla en som jag har vid hälsenan, den gjorde jag tillsammans med min bästa vän hemifrån så den ska ej bort", skriver hon.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.