Diana Baban i tårar "Här är sakerna som inte är sanna i Bens video"

Diana Baban har nu valt att svara på Ben Mitkus video efter hans förklaring till varför det tog slut mellan dom.


Ex On The Beach-deltagaren Diana Baban, 29, och Youtubern Ben Mitkus, 26, har efter tre år tillsammans gått skilda vägar. Men det hela var inte ett gemensamt beslut.

Diana och Ben har under de senaste veckorna befunnit sig på resande fot då de bland annat betat av Grekland, Italien och Amsterdam. Titt som tätt har de båda lagt upp romantiska bilder med både pussar, kramar och skratt – vilket gjorde att det kom som en chock för både följare och Diana när Ben från den ena dagen till den andra berättade att han ville avsluta relationen. 

Diana skrev dagen efter ut vad som hänt på sin Instagram vilket fick Ben att vilja svara på det hela genom att spela in en video där han berättade om anledningen till varför han gjorde slut. 

Ben spelade in en video där han pratade om parets break up. Bildkälla: Youtube

– Det här är tredje gången jag gör slut med Diana. Anledningen till varför jag gjorde slut då är för att jag har ADHD och fungerar på ett helt annat sätt. Många kan anse och tro att jag är en dålig lyssnare men det handlar om att jag kommer ifrån i mina tankar hela tiden. Många gånger när jag och Diana pratar och jag kommer ifrån i tankarna så får jag mycket skit. Det känns tillslut som att min existens stör henne. Bara jag andas blir hon ett svart moln, säger Ben i videon. 

– Det har även varit bråk kring när hon skulle skänka bort kläder till behövande kvinnor. Detta då min mamma och syster tog några plagg då det ändå skulle skänkas bort vilket Diana blev superarg på. Sånt gillar jag inte, sa Ben. 

Men enligt Diana så stämmer inte Bens version överens med verkligheten.

Hon menar att hon visst tagit hänsyn till hans ADHD och att historien med klädpåsarna inte heller stämmer helt. 

Diana menade att mycket som Ben sa inte stämmer. Bildkälla: Youtube

– Jag bli så ledsen när han målar upp det som att hela vårat förhållande varit skit. Framförallt när ingenting dåligt hänt mellan oss. Jag älskar verkligen den här killen men det har blivit fel med småtjafs och skit.

– Han har också gått in och ändrat inställningar så att folk kan kommentera negativa saker om mig. Det är nämligen någonting han kan ställa in. Detta gör mig så klart extremt ledsen, säger Diana. 

Vill du se Dianas video i sin helhet kan du göra det här.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

1 timme sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

3 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.