Statsminister Stefan Löfven berömmer Snabba Cash-stjärnan Alexander Abdallah för hans klädval.
Statsminister Stefan Löfven berömmer Snabba Cash-stjärnan Alexander Abdallah för hans klädval. - Foto: Ali Lorestani/TT och Fredrik Sandberg/TT

Stefan Löfvens otippade komplimang till Alexander Abdallah

Alla älskar vi en oväntad vänskap, eller hur? Särskilt om den innefattar Sveriges statsminister Stefan Löfven och Snabba Cash-stjärnan Alexander Abdallah. Den förstnämnda tog sig nämligen tid att berömma den andres val av tröja.


Det var under tisdagen som ingen mindre än statsminister Stefan Löfven överraskade både en och två Snabba cash-fans när han plötsligt dök upp i skådespelaren Alexander Abdallahs kommentarsfält på Instagram. 

"Fin t-shirt. Trevlig sommar!", stod det i kommentaren som gillats av över 4 000 användare.

Bildkälla: Skärmdump/Instagram/alexanderabdallah

Så vad var det då för t-shirt, som fick självaste statsministern att ge Alexander beröm? Jo, en en t-shirt med en badande Löfven på förstås – med texten "Hot boy summer".


Det är, med andra ord, kanske inte så konstigt att klädvalet uppskattades av Löfven. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.