Lördag 20 Aug
Stockholm

Kändisarna stöttar Läckberg – efter hårda kängan mot Ulf Lundell

Camilla Läckberg
Läckberg stöttas av sina vänner. Foto: Jessica Gow/TT/Nyhetsbyrån

Camilla Läckberg gav nyligen Ulf Lundell en rejäl känga efter att det avslöjats att han har en relation med den 34 år yngre Ninna Prage. Nu stöttas hon av en rad kända ansikten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ninna Prage, 37, är Ulf Lundells, 71, nya flamma. 

Ninna arbetar idag som Pr-konsult men har tidigare arbetat som journalist på både Aftonbladet och Expressen. Prage bekräftade relationen i ett sms till Expressen.

”Det stämmer att vi är i en relation. I övrigt har jag ingen kommentar”, skriver hon.

Ninna Prage har tidigare varit tillsammans med skådespelaren Örjan Ramberg, 73. I samband med att Ramberg var med i Stjärnorna på slottet 2014 lämnade de två landet för en kärlekssemester på Kanarieöarna. Prage var då en 32-årig hälsoreporter, detta skrevs det om i Femina.

Ulf fick känga av Läckberg

Någon som inte var sen med att kommentera relationen var Camilla Läckberg, 46.

"När Uffe Lundell i sin bok kallar min 13 år yngre man för toy boy. Och nu… Nu har Uffe träffat ny kvinna….. som är… trumvirvel… 34 år yngre!"

"Och som alltid - den härliga dubbelmoralen - ok för män med yngre kvinnor - men inte för kvinnor med yngre män…", skrev Läckberg i sitt Instagraminlägg. 

Läckberg mötte snabbt starkt stöd från sina följare – varav en rad var kända. 

Läckberg stöttades av sina kollegor. Bildkälla: lackberg

"34 år yngre?!?! Det är som att jag skulle gifta mig med en tjej i mittensonens klass!! De är 12 nu.. men tids nog Lundell… tids nog", skrev Alexander Karim

"Men va pinsam han är! Fyfann. Respekt till dig fina ingen är som du o du förtjänar allt bra i ditt liv!", skrev Jasmine Kara.

"Åh Uffe", skrev Joanna Swica

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.