Lördag 20 Aug
Stockholm

Janni Delér om nya ingreppet: "Mitt nya jag"

Janni Delér delar med sig av nya skönhetsingreppet.
Janni Delér delar med sig av nya skönhetsingreppet. Foto: Instagram & YouTube.

I Janni Olsson Delérs senaste vlogg låter hon följarna följa med när hon gör ett ansiktsingrepp. Hon berättar att det känns som att en del av den hon är försvinner.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Janni Olsson Delér, 31, och hennes man Jon Olsson Delér, 38, lever minst sagt lyxlivet i sina hus, eller rent utav slott, i Monaco och Marbella. De delar dagligen med sig av sitt liv som tvåbarnsföräldrar på sina YouTube-kanaler. 

Nyligen avslöjade influencerparet att de köpt sitt första hus i Stockholm, och inte för en liten summa. De betalade närmare bestämt 39 000 000 kronor för huset, som ligger i Nacka. Något som Nyheter24 tidigare rapporterat om.  

"Mitt nya jag" 

I Jannis senaste vlogg tar hon med följarna till en skönhetsklinik i Stockholm. Där avslöjar influencern att hon ska göra en förändring med sitt ansikte. 

– Jag kommer visa processen av "mitt nya jag", säger hon i vloggen. 

Hon berättar att hon tänker ta bort flera födelsemärken i ansiktet, som hon själv tycker är en stor del av den hon är. 

– De är så jag, men de växte mycket under graviditeten, säger hon och fortsätter: 

– Och nu är det dags att ta bort dem, för jag vill inte att de ska bli större och läkarna ska titta på dem och kontrollera att allt ser bra ut. 

"Känns som att en del av mig försvinner"

Janni skrattar och säger att det känns som att hon genom att ta bort födelsemärkena i ansiktet tar bort en del av sig själv. 

– Jag har ju haft dem i hela mitt liv. 

Varnar för hudcancer 

Under läkarbesöket fick Janni även reda på att en av hennes födelsemärken ska skickas till ett labb för att undersökas. Hon passar därför på att varna sina följarna om att vara försiktiga när det kommer till solexponering. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.