Fem saker du vill veta om Elin Härkönens nya pojkvän Anthony Yigit.
Fem saker du vill veta om Elin Härkönens nya pojkvän Anthony Yigit. - Foto: Christine Olsson/TT & Instagram.

5 saker du vill veta om Anthony Yigit

Anthony Yigit är träningsprofilen Elin Härkönens nya pojkvän. Du kanske bland annat känner igen honom från tv-programmet Elitstyrkans hemligheter. Nyheter24 listar fem saker du vill veta om Anthony!


På söndagen avslöjade träningsprofilen Elin Härkönen, 26, att hennes nyfunna kärleken är den professionella boxaren Anthony Yigit, som är känd från Elitstyrkans hemligheter

"Han som snabbt blev min bästa vän, han som fanns vid min sida när jag behövde det som mest, han som får mig att känna mig speciell, värdefull, fin och älskad", skrev Elin under Instagrambilden där paret kramas och pussas. 

Här är fem saker du vill veta om Anthony! 

Hur gammal är Anthony Yigit? 

Anthony föddes den 1 september 1991 vilket gör honom till 29 år gammal. Han har rötter i Turkiet, Finland och Ryssland men föddes i Farsta i Stockholm. 

Hur lång är Anthony? 

Anthony är 171 centimeter lång. 

Vad jobbar Anthony med? 

Anthony är en professionell boxare och medlem i Hammarby IF. Han har under sin karriär fått flera utmärkelser, bland annat utseddes han till "Årets boxare" av Europeiska boxningsunionen 2017. Han blev med andra ord Sveriges första Europamästare på 30 år. 

Anthony arbetar även som personlig tränare. 

Hur träffades Elin Härkönen och Anthony Yigit? 

Elin har berättat i en intervju med Hänt att hon och Anthony har varit vänner sedan en tid tillbaka och att det tillslut inte gick att förneka att de kände mer för varandra. 

Både Elin och Anthony medverkade i tv-programmet Elitstyrkans hemligheter som sändes på TV4 tidigare i år.  Kanske var det så de lärde känna varandra? 

Faktum är att Anthony var en av de tre vinnarna av programmet. I en intervju med Nyheter24 har 29-åringen berättat om vad som var det första han gjorde när han kom hem efter den tuffa inspelningsperioden. Det kan du läsa om HÄR

Anthony var en av vinnarna av Elitstyrkans hemligheter. Bildkälla: C More.

Vad heter Anthony på Instgram? 

Om du vill följa Anthony så heter han @digityigit på Instagram. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

1 timme sedan

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

2 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

2 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

2 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

2 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

3 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...