Lördag 25 Sep
Stockholm

Så dyr är lyxvillan som Bianca Ingrosso hyr i Palma

Så dyrt är huset som Bianca Ingrosso hyr.
Så dyrt är huset som Bianca Ingrosso hyr. Foto: Instagram & Henrik Montgomery/TT.

Bianca Ingrosso lever sitt bästa liv i Palma. Den framgångsrika 26-åringen njuter av solen med vänner och familj i ett riktigt lyxhus. Men det är ingen billig vistelse.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Är det någon som vet hur man njuter av sommaren så är det Bianca Ingrosso, 26. I början av månaden spenderade influencern två veckor i en riktig lyxvilla på Värmdö. 

I huset kunde Bianca komma ner i varv och även bjuda över vänner och familj på middagar och festligheter. 

– Det har varit välbehövligt att bara ligga och sola här, berättar Bianca Ingrosso i en av sina vloggar från huset. 

Och det var ingen billig vistelse i det så kallade "Influencer-huset", som även Molly Rustas tidigare har hyrt. Bianca betalde nämligen hela 150 000 kronor för sina två veckor ute på Värmdö. Det vill säga cirka 10 000 kronor per natt. 

Bianca Ingrosso hyr lyxvilla utanför Palma

Men ännu lyxigare blir det. I nuläget befinner sig nämligen Bianca i Alaró, strax utanför Palma de Mallorca i Spanien, i ännu ett lyxhus. 

I Bianca Ingrossos senaste vlogg visar hon upp det enorma huset – som har en tillhörande pool, tennisbana och vackra grönområden. 

I huset, som Bianca hyrt av en svensk familj, har hon kunnat bjuda över Moa Mattson, Lucas Armando Feola, samt bästisen Lovisa Worge med vänner.  

Så mycket kostar vistelsen 

Nu har Bianca dessutom fått sällskap av familjen samt vännerna Melina Criborn, Jacob Criborn, dottern Cleo, samt pojkvännen Philippes syster med familj. 

Och det är ingen tvekan om att Bianca Ingrosso är generös med sina pengar. Att hyra det enorma huset i Spanien är nämligen ingen billig historia. 

Bloggbevakning var snabb på att kolla upp priset för villan, som hyrs ut via airbnb. Det visar sig att huset, där 10 gäster kan bo, kostar cirka 32 000 kronor per natt. 

Med andra ord ska priset för två veckor i den lyxiga spanska idyllen hamna på nära en halv miljon kronor. 

Priset för en vecka. Bildkälla: Airbnb.
Kommentera
Kopiera länk
Dela