Tisdag 28 Sep
Stockholm

Sofia Wistam efter mötet med Pernillas pojkvän Christian: "Akta dig”

Sofia Wistam berättar om första mötet med Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer.
Sofia Wistam berättar om första mötet med Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer. Foto: Stella Pictures och pernillawahlgren/Instagram/Stella Pictures

Att Pernilla Wahlgren hittat kärleken igen i 55-årige Christian Bauer kan knappast ha undgått någon. Men det var inte förrän för några dagar sedan som poddkollegan Sofia Wistam fick träffa pojkvännen – och hon höjer ett varningens finger.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i slutet av maj som Pernilla Wahlgren, 53, bekräftade att hon hittat kärleken och numera är i ett förhållande med Christian Bauer, 55. 

Sedan dess har Pernilla flitigt berättat om den nya relationen, däribland de kroppsliga besvär hon haft i sänghalmen. Läs mer om det här.

Pernilla Wahlgren med pojkvännen Christian Bauer. Foto: pernillawahlgren/Instagram/Stella Pictures

Men även om artisten och realityprofilen varit öppen med relationen ett bra tag, och Christian synts frekvent på hennes Instagram, var det inte förrän för ett par dagar sedan som kompisen och poddkollegan Sofia Wistam, 55, fick träffa den nya pojkvännen. 

Pojkvännen får fint betyg av Sofia Wistam

Det är i det senaste avsnittet av ”Wahlgren och Wistam” som Sofia berättar om sitt första möte med Christian – som skedde på en fest hemma hos Micael Bindefeld, 61. 

– Igår fick jag träffa honom på en fest. Ni kom tuffande i en stor glassig båt som Christian la till så duktigt och bra, säger Sofia och fortsätter:

– Mitt betyg efter att ha växlat kanske tio meningar med honom är: han verkar grym. Jag säger bara grattis!

"Akta dig, så att jag inte tar fel"

Men samtidigt lyfter Sofia ett varningens finger.

– Jag tycker att han är väldigt lik min Magnus utseendemässigt. Lite samma kropp, blond… Och så känner jag: akta dig, så att jag inte tar fel, säger hon och möts av både skratt och medhåll från Pernilla.

– Jag tror att dom är lika för de är positiva, glada, men ganska lugna, säger Pernilla.

Kommentera
Kopiera länk
Dela