Tisdag 28 Sep
Stockholm

Bianca Ingrosso ryter ifrån – efter Pernillas sexavslöjanden

Bianca Ingrosso, 26, har fått nog av detaljerna kring mamma Pernillas, 53, sexliv.
Bianca Ingrosso, 26, har fått nog av detaljerna kring mamma Pernillas, 53, sexliv. Foto: Stella Pictures och Magnus Liljegren/Stella Pictures

Efter att Pernilla Wahlgren hittat kärleken igen har hon öppenhjärtigt delat med sig av sina eskapader i sänghalmen tillsammans med pojkvännen Christian Bauer. Men nu har dottern Bianca Ingrosso fått nog av sexdetaljerna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kärlekslivet rullar på för Pernilla Wahlgren, 53, som i slutet av maj bekräftade att hon är i en relation med Christian Bauer, 55.

Sedan dess har paret både hunnit fira en idyllisk svensk midsommar ihop och semestra på Mallorca. 

Pernilla Wahlgren har delat detaljer från sänghalmen

Men utöver högtidsfiranden och resor har de två turturduvorna även ägnat sig åt både en och två romantiska akter i sänghalmen – något som Pernilla berättat öppet om i sin podcast "Wahlgren och Wistam".

Pernilla Wahlgren med pojkvännen Christian Bauer. Foto: pernillawahlgren/Instagram/Stella Pictures

Så sent som för en vecka sedan delade realityprofilen med sig av de kroppsliga besvär, i form av kramp, hon drabbats av mitt under myset med pojkvännen. Läs mer om det här.

Bianca Ingrosso har fått nog – av mammas sexliv

Att Pernilla öppenhjärtigt delat med sig av sitt sexliv tas dock inte emot väl av dottern Bianca Ingrosso, 26. 

– Bianca sa: ”mamma, nu får du chilla i podden med sexsnack och allting. Nu räcker det”, berättar Pernilla i det senaste avsnittet av "Wahlgren och Wistam".

Efter uppmaningen från Bianca kommer Pernilla med ett, om än något skämtsamt, löfte.

Bianca Ingrosso. Foto: biancaingrosso/Instagram/Stella Pictures

– Nu har jag lovat henne att inte prata någonting om mitt sexliv, mitt icke-befintliga sexliv kan vi ju säga här i podden för att lugna unga lyssnare som är oroliga, säger hon och fortsätter:

– Nej, det är klart att jag inte har ett icke-befintligt sexliv, men jag ska inte prata om det. Jag ska inte sexskryta. Det är nog nu.

Huruvida 53-åringen infriar löftet eller inte återstår att se!

Kommentera
Kopiera länk
Dela