Under en frågestund berättar Peg Parnevik om känslorna efter uppbrottet från Filip Lamprecht.
Under en frågestund berättar Peg Parnevik om känslorna efter uppbrottet från Filip Lamprecht. - Foto: Stella Pictures och Jari Kantola/Stella Pictures

Peg Parnevik om känslorna efter Filip Lamprecht: ”Förlust och svek”

Det har snart gått två månader sedan det stod klart att Peg Parnevik, 25, och Filip Kaspersen Lamprecht, 24, gjort slut. Under en frågestånd på Instagram berättar Peg om känslorna efter uppbrottet. ”Det kommer alltid att finnas kärlek där”, skriver artisten.


Efter att ha varit ett par sedan 2017 tog relationen mellan Peg Parnevik, 25, och Filip Kaspersen Lamprecht, 24, slut i mitten av juni. 

Detta efter en vår som kantades av otrohetsrykten i samband med Filips medverkan i Let’s Dance, och som till slut ledde till att Peg lämnade sociala medier. Läs mer om det här.

Sedan dess har Peg hittat kärleken igen. Denna gång i den 24-årige musikproducenten Jesper Niklasson, vilket Nyheter24 var först med att rapportera om

”Förlust och svek”

Trots den nyfunna kärleken finns det dock fortfarande känslor efter relationen med Filip som är svåra att komma över. 

Det berättar artisten under en frågestund på Instagram, efter att en följare frågat om Peg kommit över sitt ex och hur hon i så fall lyckats med det.

Filip Kaspersen Lamprecht och Peg Parnevik. Foto: Stella Pictures

”Jag tror aldrig vi ’kommer över’ personer. Vad vi kan göra är att växa och utvecklas och mogna”, skriver hon och fortsätter:

”Det kommer alltid att finnas kärlek där och en sorg över vad som kunde varit och hur det hanterades. Jag tror aldrig jag kommer att komma över känslan av förlust och svek”.

”Är så lycklig”

Samtidigt betonar 25-åringen att hon nu nått en positiv punkt i sitt liv. 

Bildkälla: Skärmavbild/pegparnevik/Instagram

”Jag är så lycklig och tillfreds just nu”, skriver hon och råder avslutningsvis följaren att fokusera på sig själv efter ett uppbrott med en partner.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!