Stockholm

Jesper Niklasson, 24, är Peg Parneviks nya flört

Peg Parnevik och Jesper Niklasson
Jesper Niklasson är Peg Parneviks flört. Foto: Stella Pictures, Instagram

I helgen har Peg Parnevik bjudit på bilder som visar hur hon dricker vin, pussas och myser med en mystisk man. Nu står det klart att det är musikproducenten Jesper Niklasson som har fått Peg på fall.


Läs mer

Peg Parnevik och Filip Lamprecht gjorde slut

I mitten av juni stod det klart att förhållandet mellan Peg Parnevik, 25, och Filip Kaspersen Lamprecht, 24, var över.

Peg och Filip blev ett par år 2017, men relationen kom att kantas av drama, upp och nedgångar, smärtsamma breakups, parterapi och ryktesspridningar.

Under våren dansade Filip och Linn Hegdal sig fram till en vinst i "Let's Dance". Den perioden blev tuff för Peg.

Dels spekulerades det vilt kring en romans mellan Filip och Linn, något som alla inblandade parter gick ut och dementerade kraftigt. I samma veva möttes Peg även av mängder av hatkommentarer.

Kort därefter avföljde Peg sin pojkvän på Instagram, och i ett inlägg berättade Peg om sitt mående då.

"Gråter, kan inte ta mig upp ur sängen, äter inte tillräckligt, dricker för mycket, pratar med min terapeut", skrev Peg Parnevik.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Peg berättar att hon och Filip kommer att vara vänner livet ut. Bildkälla: Stella Pictures.

Peg Parnevik är lyckligare än någonsin

I podden "Pillowtalk" berättade Peg nyligen om uppbrottet.

– Det är bara kärlek. Jag älskar Filip och kommer alltid att göra det. Han känner likadant och vi hörs hela tiden. Det är verkligen ”all good”. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag är lyckligare än någonsin. Jag känner mig äntligen som mig själv. Jag mår bra igen, berättade Peg då.

Att Peg mår bra igen har minst sagt varit tydligt på sociala medier den senaste tiden. Under helgen har Peg nämligen delat med sig av bilder på sin Instagram Story där hon pussats med en en ung man, något som Nyheter24 skrev om här.

Peg Parnevik och Jesper Niklasson. Bildkälla: Instagram/pegparnevik

Jesper Niklasson är Pegs mystiska flört

Nu står det klart att Pegs nya fling är musikproducenten Jesper Niklasson, 24. Jesper är från Uppsala, och verkar minst sagt lika kreativ som Peg. 

På Instagram visar Jesper upp upp lite av de jobb han har gjort.

En snabb genomgång av Jespers sociala medier visar att Jesper Niklasson jobbat med hajpade märken som bland annat Chimi Eyewear och han har även gjort uppdrag för danska Elle.

Hur seriöst det är mellan Peg och Jesper vet vi ännu inte, men de firade midsommar tillsammans med gemensamma vänner. 

En bild på Peg och Jesper skrattandes i den svenska, ljusa sommarkvällen har nämligen delats av en av Jespers vänner på Instagram. Till bilden har Peg kommenterat flera hjärtan.

Fint!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.